Nazaj na vrh

Vremenu odporno vrtno pohištvo

gaf_urednik 25 januarja, 2019 0 comments

Creative curves & disruptive

Dandanes na trgu uspemo najti celo tiste včasih najbolj občutljive skupine pohištva, prirejenega vremenskim neprilikam. Na našem seznamu se bo znašlo tako pleteno pohištvo kot tudi oblazinjeno pohištvo. Tehnologija se je tudi na področju pohištvene industrije razvijala in odkrila uporabne in kupcu prijazne novitete.

Pleteno pohištvo za 4 letne čase

Velikokrat se sprašujemo, kaj naj počnemo z vrtnim pohištvom pozimi. V kolikor imate pleteno pohištvo umetnih materialov, potem ste lahko brez skrbi. Pustite ga zunaj celo leto. Verjetno se boste strinjali, da je veliko lepše videti teraso polno pohištva kot pa prazno in zapuščeno teraso. Umeten material ni vremensko občutljiv. Aluminijasti okvirji s premazom ter visoka kakovost plastičnih pletenih vlaken zagotavljata, da podnebje nima nikakršnega vpliva na njihovo trajnost. Torej, ko se boste odločili kupiti vrtno garnituro iz umetnih vlaken, vedite, da bo to pohištvo za mnogo prihodnjih let.

Pohištvo iz nerjavečega jekla za 4 letne čase

Nerjavno jeklo ne rjavi, zaradi tega ker je prevlečeno z oksidnim trakom za zaščito. Ta oksidni film je tudi razlog zakaj je kovinsko pohištvo odlično za našo teraso, če živimo v podnebju kjer je veliko vremenskih neprilik. Tudi če bo naše pohištvo precejšen del izpostavljeno neprilikam kot je slan morski zrak ob obali ali pa klorov zrak ob bazenih, ter bo dobilo rahlo zadimljen videz, je to mogoče enostavno vrniti v prvotno stanje s sredstvi za čiščenje in poliranje.

Oblazinjeno pohištvo in blazine za 4 letne čase

Dež ne bo poškodoval naših vremensko odpornih blazin, če smo se odločili za material iz Dacron-a, ter posebno hitro sušilno peno, skozi katero bo voda odtekla naravnost skozi. Visokokakovostna akrilna vlakna, ki se uporabljajo v vodoodpornih pokrivalih za blazine so zelo mehka.

Post a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja