Nazaj na vrh

Dostava izdelkov in rok dobave

Blago, naročeno v spletni trgovini ˝gaf.si˝ gre na pot v najkrajšem možnem času. Če je na zalogi v skladišču, običajno še isti dan ali najkasneje v 10 dneh. Vsa naročila dostavljamo na poljuben naslov na območju Slovenije.
Blago lahko prevzamete tudi osebno na naslovu sedeža podjetja Gaf trgovina d.o.o. v Preserjah pri Radomljah in sicer od ponedeljka do petka med 9. in 16. uro. Naročila, ki so oddana do 12. ure med delovnimi dnevi,so lahko odpremljena še isti dan. Zanesljiva dostava in varen nakup.

O morebitnih daljših dobavnih rokih vas bomo prek elektronske pošte sproti obveščali. V primeru, da vam daljši dobavni rok ne ustreza, nam lahko to sporočite in artikel bomo odstranili iz naročila ali na vašo željo zamenjali z drugim.

V primeru, da je kupec opravil nakup na spletni strani www.gaf.si s plačilom po povzetju in od vseh svojih naročil ni prevzel dveh ali več paketov in so se paketi vrnili nazaj na naslov podjetja, si pridržujemo pravico, da ob naslednjem tovrstnem naročilu z možnostjo plačila po povzetju kupcu pošljemo predračun. Po poravnanem znesku predračuna na naš TRR se paket odpošlje stranki na naslov. V nasprotnem primeru paket ne bo odposlan.

V primeru, da se kljub skrbnemu posodabljanju zalog zgodi, da izdelka ne moremo dobaviti v danem  roku, vas bomo o tem obvestili pisno oz. po telefonu. V tem primeru lahko naročilo v celoti prekličete ali potrdite, da boste počakali, da izdelek ponovno dobimo na zalogo. Opravičujemo se zaradi neugodnosti, ki vam jih takšna situacija lahko povzroči.

Znesek poštnine je jasno naveden pri postopku naročila.

Dostava se vrši med 8h in 18h ter je odvisna od pogodbenega partnerja, ki opravlja dostavo. V času dostave je potrebno zagotoviti prisotnost prejemnika.

Dostavo izven Slovenije izvedemo po predhodnem dogovoru in se jo obračuna po posebni tarifi. Prav tako kupec nosi morebitne stroške dajatev v državah izven Slovenije.

Paketi so odposlani preko GLS-a, Pošte Slovenije ali drugih pogodbenih partnerjev. Pri načinu plačila po povzetju, je strošek dostave za 1€ višji, kot pri ostalih načinih plačila.

GLS-ov partner PETROL v vseh svojih poslovalnicah dodatno zaračuna storitev vročanja paketa (0,45 €) in storitev obdelave odkupnine (1,05 €) prejemnikom GLS paketov.

Za vročitev paketa brez odkupnine boste morali v PETROL poslovalnici tako plačati 0,45 €, za vročitev paketa z odkupnino pa 1,50 €. Znesek velja za vsak posamezni vročeni paket.