Nazaj na vrh

Vračilo in menjava izdelkov

Želimo, da v naši spletni trgovini nakupujete brez pomislekov in z veseljem. Če vas skrbi, da bo naročeni izdelek prevelik ali premajhen, če morda ne bo ravno take barve, kot ste si želeli, nam prosim pišite na [email protected] in z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri prave dimenzije, materialov, barve ali z dodatnimi informacijami o izdelku.

V kolikor z izdelkom ne boste zadovoljni, ga lahko vrnete v roku 14 dni od prejema paketa brez navedbe razloga. Vrnete lahko le NEPOŠKODOVANE izdelke, v nepoškodovani embalaži in z vsemi etiketami ter priloženim računom.

Če želite uveljaviti pravico do dostopa od pogodbe, morate z nedvoumno pisno odstopno izjavo o tem nemudoma obvestiti prodajalca – Gaf trgovina d.o.o.

Paket pošljite na naslov:

Gaf Trgovina d.o.o.

Pelechova cesta 17a

1235  Radomlje

Prosimo vas, da izpolnite obrazec za vračilo, ki ga najdete na naši spletni strani.

Lahko se odločite za vračilo izdelka v zameno za vračilo kupnine ali za menjavo izdelkov.

Vračilo in menjava

Lahko se odločite za vračilo izdelka v zameno za vračilo kupnine ali za menjavo izdelkov.

Za vračilo izdelka sledite spodnjim korakom:

  • Preko spleta oddate obrazec za vračilo ali ga pošljete na: [email protected]
  • Izdelke pošljite na naslov našega podjetja ali jih po predhodnem dogovoru prinesite osebno. Nujno priložite račun.
  • Vašo zahtevo bomo obdelali takoj, ko prejmemo vaš paket oziroma najkasneje v 5. dneh po prejemu paketa. Ko bo vaše vračilo obdelano, boste o tem obveščeni preko e-pošte. Vračilo kupnine lahko pričakujete v roku 14 dni od dneva, ko obdelamo vaše vračilo.

Splošni pogoji vračil

Stroške vračila blaga krije kupec. Pohištvo in tekstilni izdelki, tkanine, blazine ipd. ne smejo biti izpostavljeni zunanjim vremenskim vplivom ali drugim dejavnikom kateri bi lahko kakorkoli poškodovali ali okrnili videz artiklov. Vrniti jih je potrebno v originalni embalaži in poskrbeti za zadostni zaščito izdelkov ob pošiljanju. Izdelke z vidno obrabo ali poškodbo ni mogoče vrniti. Kupec sam nosi breme za nevarnost izgube, poškodbe ali uničenja izdelka, ki ga želi vrniti ali zamenjati, razen če je do tega prišlo brez njegove krivde.

Kdaj prejmete vračilo?

Vašo zahtevo za vračilo in menjavo bomo obdelali v najkrajšem času, oziroma najkasneje v 5. dneh od prejema paketa. O tem boste obveščeni preko e-pošte. Vračilo kupnine lahko pričakujete najkasneje v 14. dneh od obdelave vračila. Kupnina bo vrnjena na račun, s katerega smo prejeli plačilo. Pri plačilu po povzetju ne vračamo kupnine v gotovini, zato je potrebno v obrazec za vračilo navesti številko tekočega račun, na katerega se vrne kupnina. Vračila na tuje račune ne urejamo (kot naprimer preko Revoluta ipd.), zato vas prosimo, da pri navedbi računa za vračilo pripišete slovenski račun. Hvala za razumevanje.

Ali je možna menjava izdelka?

Izdelke se lahko zamenja v roku 14 dni od prejema naročila. V primeru menjave krijete stroške vračila in dostave kupec.

Ob vračilu izdelka morate izpolniti obrazec za vračilo, ki ga najdete na naši spletni strani OBRAZEC ZA VRAČILO. POMEMBNO: brez oddanega in izpolnjenega obrazca vračila ne bodo obravnavana.

Nekaj nasvetov pred nakupom

Da bi se izognili vsem postopkom menjave, vas vljudno prosimo, da pred nakupom preverite dimenzije, barve in izbrane materiale. Če potrebujete nasvet pri izbiri prave velikosti, vam z veseljem vedno pomagamo.

Nekaj nasvetov ob prejemu paketa

Možnost vračila ali zamenjave izdelkov je namenjena temu, da lahko izdelek, če niste zadovoljni z njim, brez težav vrnete in odstopite od pogodbe. Vendar to tudi pomeni, da imate tudi vi določene obveznosti. Prosimo, da upoštevate spodnje nasvete in si tako omogočite zamenjavo oziroma vračilo izdelkov:

  •  Embalažo odprite previdno, je ne poškodujte in jo shranite.
  •  Spravite tudi račun, saj ga boste potrebovali ob morebitnem vračilu ali menjavi.
  •  Izdelek si podrobno oglejte, po potrebi previdno preizkusite – pazite, da izdelka ne poškodujete.
  •  Ne odstranjujte etiket, dokler niste prepričani, da boste izdelek zadržali.

Vračilo in menjava artiklov izdelanih po naročilu

Možnost odstopa od pogodbe v skladu z 43. členom ZVPot ne velja za izdelke/blago, ki je izdelano po natančnih navodilih kupca oziroma potrošnika in prilagojeno njegovim osebnim potrebam ali zapečatenega blaga, ki ni primerno za vračilo zaradi varovanja zdravja ali higienskih vzrokov, če je potrošnik po dostavi odprl pečat.

Za blago, izdelano po natančnih navodilih kupca se šteje blago, ki ni izdelano vnaprej, temveč na podlagi osebne potrošnikove izbire ali odločitve.