Nazaj na vrh

Ideje za pohištvo na majhnih terasah ali vrtovih

gaf_urednik 25 januarja, 2019 0 comments

Tudi majhna terasa je lahko zabavna in vam nudi dovolj udobja. Le primerno jo morate opremiti, da ne izgleda preveč nasičena z nepotrebnimi kosi pohištva. Tukaj je nekaj nasvetov o iskanju zunanjega pohištva za male prostore.

Skladnost

Zunanje zložljivo pohištvo, predvsem stoli so odlična izbira za majhno teraso. Uporabljate lahko samo pohištvo, ki ga resnično potrebujete, ostalo pustite pri roki, vendar s poti. Vrtni stoli, ki se zložijo so idealni za manjše terase in precej lažji za shranjevanje izven sezone.

Gibanje

Za vaš manjši zunanji prostor izberite pohištvo, ki ga boste ne samo zložili na hitro, vendar ki se bo dal tudi po mili volji sestaviti in razstaviti ter tako preoblikovati  in maksimalno izkoristiti prostor. Tako boste vaše pohištvo lahko sestavili in premaknili natančno kakor ga potrebujete; odvisno od  števila gostov. Nekateri seti zunanjega pohištva imajo tako že mednje vpeto manjšo mizico, ki se nadaljuje v pohištvo. Tako vam nudi maksimalno udobje, hkrati pa vam ne odvzema še dodatnega prostora.

Integrirano shranjevanje

Ko izbirate pohištvo za majhne vrtove ali terase, si izberite takega, v katerega boste lahko shranjevali vse vaše potrebščine na vrtu. Dandanes se na trgu dobi že tako pohištvo s skladiščenjem (pokrovi), kamor lahko odlagate na primer kakšno odejo, blazine, svetilko, sveče, prtički in podobne stvari, ki bi jih potrebovali na vrtu. To vam bo predvsem praktično v kolikor je vaš vrt odmaknjen od vaše hiše.

Post a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja