Nazaj na vrh
1 na zalogi

Senčnik Beaufort 320x320cm Manhattan

1.166,00 

Senčnik Beaufort 320x320cm Manhattan. Konstrukcija senčnika je narejena iz aluminija, prašno barvanega v antracit sivi barvi. Zasnovan je za razmere in lokacije z več vetra, kot so obsežni vrtovi in obale. Z velikim poudarkom na zasnovi in prijaznosti do uporabnika ponuja Beaufort bistveno večjo stabilnost v vetrovnih razmerah. Odpiranje s pomočjo avtomatske plinske vzmeti. Potrebna obtežitev senčnika: 120kg.

Teža 29 kg
Dimenzije 320 × 320 × 272 cm
Vrsta materiala

Aluminij, Tkanina – Akril

Način postavitve

Senčnik – stranski drog

Barva

Antracit, Manhattan – siva

Tag:

1 na zalogi

Senčnik Beaufort 320x320cm – prednosti:

  • Izredna stabilnost senčnika zaradi škarjastega sistema vpetja
  • Enostavno odpiranje s pomočjo plinske vzmeti.
  • Močan ročaj iz tlačno litega aluminija zagotavlja stabilnost in trdnost.
  • Udobje v senci zaradi  360-stopinjskega vrtljivega podstavka.
  • Do 98-odstotna zaščita pred UV-žarki, odporna proti vodi in umazaniji.
  • Senčniki so primerni za javno in privatno uporabo
  • Zagotavljamo servis in rezervne dele

Navodila za uporabo:

Senčnik Beaufort 320x320cm Manhattan s stranskim drogom je potrebno sestaviti po priloženih navodilih oziroma po priloženi skici ali načrtu. Podstavki senčnika so lahko različni. Pomembno je, da je teža podstavka proporcionalna z velikostjo senčnika. Podstavek senčnika mora biti postavljen na ravni in utrjeni podlagi.

Senčnik se lahko montira tudi direktno v tla na primerno betonsko podlago.

Pri obtežitvi  podstavka ali pri montaži v betonsko podlago je potrebno upoštevati  proporcionalnost obtežitve / pritrditve, z velikostjo senčnika

V kolikor je senčnik izpostavljen v vetrovnem področju , priporočamo dodatno obtežitev.

Senčnik je namenjen za zaščito pred soncem in se lahko uporablja le v normalnih vremenskih razmerah. Pri hitrosti vetra ali sunkov vetra nad 3 Bf ( nad 19 km/h ) je potrebno senčnik zapreti, senčilo pa povezati z vrvico ali trakom. V takšnih vetrovnih razmerah senčnik ni več primeren za uporabo.

Priporočamo, da pred vsakim odpiranjem senčnika napere rahlo ročno razprete.

Senčnik se uporablja za zaščito pred soncem v običajnih vremenskih pogojih.

Zaščitne ponjave:

Pri zaščitnih ponjavah za Senčnik Beaufort 320x320cm Manhattan je pomembno, da se preveri stopnja UV zaščite, da so vodoodporne in da prepuščajo zrak, da ne pride do kondenzacije zraka. V Gaf trgovini za zaščito vrtnega pohištva priporočamo uporabo zaščitne ponjave Aero Cover, ki vsebujejo vse lastnosti za odlično zaščito vašega senčnika pri shranjevanju. Aero Cover zaščitne ponjave so na voljo v več različnih dimenzijah.

Preden senčnik prekrijemo z zaščitno ponjavo ali v primeru, ko senčnik shranjujemo za daljše obdobje, mora biti tkanina popolnoma suha. Tako se izognemo plesni, ki bi lahko nastala.

Vzdrževanje in nega senčnika:

Svetujemo redno vzdrževanje in kontrolo senčnika. Preverite, da so vsi vijaki dobro zategnjeni, da so vsi zglobi in mehanizmi dobro naoljeni in podmazani.

Za čiščenje in zaščito tkanine senčnika svetujemo uporabo sredstev Golden Care, ki jih lahko kupite v naši trgovini.

Za ta izdelek ni še nobenega mnenja. Poznate ta izdelek? Bodite prvi in napišite mnenje, da s tem pomagate ostalim, ki se odločajo za nakup.

Oddajte mnenje za izdelek “Senčnik Beaufort 320x320cm Manhattan”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Aluminij

Dobro dizajnirano in kvalitetno izdelano pohištvo iz aluminija je zelo trdno in trpežno.

Eden izmed najpogostejših razlogov zakaj izbrati aluminijasto pohištvo je ta da, kljub izpostavljenosti zunanjim vremenskim vplivom ne rjavi. Aluminij na zunanje vplive ni ranljiv, zato se sčasoma nebo poslabšal. Zaradi tega je še posebej idealna izbira za tiste, ki živijo na območjih, ki so nagnjena k velikim padavinam in vlagi, ali v obalnih mestih.