Nazaj na vrh
Ni na zalogi

Počivalnik Como

Počivalnik Como je prekrit z pletenjem umetnega ratana – twistet wicker   Ø 7 mm. Okvir je izdelan iz aluminija v antracit barvi. Namenjen trenutkom sprostitve na prostem. Sedež in naslonjalo sta prepletena z vrvjo umetnega ratana, ki sledijo posebnemu vzorcu. Za udobje modela poskrbijo blazine in naslon za glavo , vse s snemljivimi prevlekami. V set je vključen tudi footrest.

Teža 21 kg
Dimenzije 162 × 93 × 99 cm
Vrsta materiala

Aluminij, Umetni ratan

Način postavitve

Lounge postavitev

Barva

Antracit

Počivalnik Como

Počivalnik COMO s svojo organsko obliko in čistimi linijami odraža bistvo skandinavskega modernega oblikovanja. Nagnjeno naslonjalo in oblazinjen sedež ustvarjata izjemno udobno ležalno izkušnjo, ki je popolna za uporabo v zaprtih prostorih in na prostem. Edinstvena ukrivljenost ponuja premišljeno oblikovan položaj za neprekosljivo udobje. Prašno lakiran aluminijast okvir in umetno pletenje – twisted wicker skupaj ustvarjata razkošen in svež občutek. Lounge stol COMO brezhibno združuje eleganten slog z izvrstno izdelavo. Zaradi izjemno obstojnih materialov je lahko na prostem in ne potrebuje posebnega vzdževanja. Počivalniki so primerni za javno ali privatno uporabo.

Dimenzije posameznih elementov:

  • Lounge stol Como: d. 93 ; g. 84 ; v. 99cm
  • Footrest Como: d. 66 ; g. 78 ; v. 42cm

Blazine – počivalnik Como:

Blazine za počivalnik Como so izdelane iz vrhunske tkanine Olefin. Prevleke so snemljive in parlne v pralnem stroju 30°C.  Za čiščenje in dodatno zaščito blazin priporočamo čistilo Fabric Cleaner in za dodatno zaščito Fabric Protector.

Čiščenje in vzdrževanje:

Redno čiščenje  in  negovanje vrtnega pohištva je pogoj za zagotavljanje brezhibnega izgleda in uporabe izdelka. Vrtno pohištvo je izpostavljeno različnim vremenskim vplivom lahko pa je izpostavljeno tudi značilnostim posameznega okolja, prahu v zraku, industrijskim plinom, dimu… V  kombinaciji  z dežjem, slano vodo ali roso lahko nastanejo vidne spremembe na površinah, kar lahko okrni izgled vrtnega pohištva. V izogib temu priporočamo redno čiščenje in vzdrževanje vseh površin.

Umetni ratan – twisted wicker:

Čistimo ga z vodo, v katero lahko dodamo blaga ne agresivna čistilna sredstva, ki jih uporabljamo v gospodinjstvu. Za čiščenje uporabljamo čiste, mehke krpe,  gobice in mehke krtačke. Trajno je potrebno paziti, da umetni ne pride v stik z ostrimi predmeti ali ogorki, ki bi površino lahko prerezali ali poškodovali. Priporočamo tudi sesanje in krtačenje umazanije in praha, da se izogente nastankom madežev.

Kovinske površine:

Površine kovinskega vrtnega pohištva lahko  zaradi  zunanjih  vplivov  ostanejo  brez  leska  oziroma  se  zmanjša  barvna  obstojnost njihovih  površin. Obvezno je čiščenje  vseh kovinskih površin vsaj  enkrat  letno. V primeru velike  onesnaženosti  zraka tudi večkrat. Površine čistimo s hladno vodo z dodanimi blagimi čistilnimi sredstvi. Uporabljamo čiste, mehke krpe ali  gobice.  Uporaba čistil,  ki  vsebujejo  agresivne  snovi, kot so alkohol ali amonijev klorid in podobno ni dovoljena.

Zaščitne ponjave:

Če shranjevanje vrtnega pohištva v zaprtih prostorih ni mogoče, se odločite za prekrivne zaščitne ponjave, ki bo zaščitile vrtno pohištvo tudi v zimskih mesecih.

Pri zaščitnih ponjavah za vrtno pohištvo je pomembno, da se preveri stopnja UV zaščite, da so vodoodporne in da prepuščajo zrak, da ne pride do kondenzacije zraka. V Gaf trgovini za zaščito vrtnega pohištva priporočamo uporabo zaščitne ponjave Aero Cover, ki vsebujejo vse lastnosti za odlično zaščito vašega vrtnega pohištva pri shranjevanju. Aero Cover zaščitne ponjave so na voljo v več različnih dimenzijah.

Za ta izdelek ni še nobenega mnenja. Poznate ta izdelek? Bodite prvi in napišite mnenje, da s tem pomagate ostalim, ki se odločajo za nakup.

Oddajte mnenje za izdelek “Počivalnik Como”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Aluminij

Dobro dizajnirano in kvalitetno izdelano pohištvo iz aluminija je zelo trdno in trpežno.

Eden izmed najpogostejših razlogov zakaj izbrati aluminijasto pohištvo je ta da, kljub izpostavljenosti zunanjim vremenskim vplivom ne rjavi. Aluminij na zunanje vplive ni ranljiv, zato se sčasoma nebo poslabšal. Zaradi tega je še posebej idealna izbira za tiste, ki živijo na območjih, ki so nagnjena k velikim padavinam in vlagi, ali v obalnih mestih.