Nazaj na vrh
Ni na zalogi

Garnitura New Freedom

Garnitura New Freedom je navdihnjena s sodobnim dizajnom in z lepoto lesenega videza. Ustrezno poimenovana, značilnost kolekcije New Freedom je, da lahko naslonjalo prosto premikate v različne položaje in poljubno spreminjate razporeditev v različnih kombinacijah.

 

 

Teža 42 kg
Dimenzije 253 × 96,5 × 40 cm
Vrsta materiala

Aluminij, Quick dry foam, Sintetični les – Imitacija tikovine, Sintran Kamen, Tkanina – Olefin

Način postavitve

Lounge postavitev

Barva

Antracit

Garnitura New Freedom

Garnitura New Freedom je navdihnjena z naravnim svetom, saj želi spodbuditi občutek miru in sprostitve. Izstopajoča značilnost kavča iz te kolekcije je njegova prilagodljivost in vsestranskost pri nameščanju. Naslonjalo je mogoče prosto premikati, kar omogoča različne konfiguracije, na primer v obliki črke L ali postavitev nasproti.  Živahna zasnova podnožja iz Polywooda v imitaciji tikovine še poveča občutek vrednosti in se uskladi z naravnim okoljem. Garnitura je sestavljena iz dveh Sofa elementov, dveh klubskih mizic v dimeziji 59x59cm in klubske mize 90x90cm

Dimenzije posameznih elementov:

  • Sofa New Freedom: d. 253 ; š. 96,5 ; v. 40cm
  • Klubska Miza New Freedom 59: d. 59 ; š. 59 ; v. 37cm
  • Klubska Miza New Freedom 90: d. 90 ; š. 90 ; v. 28,5cm

Blazine – garnitura New Freedom:

Blazine so izdelane iz vrhunske tkanine Olefin s polnilom Quick dry foam ta kombinacija omogoča brezskrbno uporabo na prostem. Za čiščenje in dodatno zaščito blazin priporočamo čistilo Fabric Cleaner in za dodatno zaščito Fabric Protector.

Čiščenje in vzdrževanje:

Redno čiščenje  in  negovanje vrtnega pohištva je pogoj za zagotavljanje brezhibnega izgleda in uporabe izdelka. Vrtno pohištvo je izpostavljeno različnim vremenskim vplivom lahko pa je izpostavljeno tudi značilnostim posameznega okolja, prahu v zraku, industrijskim plinom, dimu… V  kombinaciji  z dežjem, slano vodo ali roso lahko nastanejo vidne spremembe na površinah, kar lahko okrni izgled vrtnega pohištva. V izogib temu priporočamo redno čiščenje in vzdrževanje vseh površin.

Sintetični Les:

Čistimo ga z vodo, v katero lahko dodamo blaga ne agresivna čistilna sredstva, ki jih uporabljamo v gospodinjstvu. Za čiščenje uporabljamo čiste, mehke krpe,  gobice in mehke krtačke. Trajno je potrebno paziti, da umetni ne pride v stik z ostrimi predmeti ali ogorki, ki bi površino lahko prerezali ali poškodovali.

Kovinske površine:

Površine kovinskega vrtnega pohištva lahko  zaradi  zunanjih  vplivov  ostanejo  brez  leska  oziroma  se  zmanjša  barvna  obstojnost njihovih  površin. Obvezno je čiščenje  vseh kovinskih površin vsaj  enkrat  letno. V primeru velike  onesnaženosti  zraka tudi večkrat. Površine čistimo s hladno vodo z dodanimi blagimi čistilnimi sredstvi. Uporabljamo čiste, mehke krpe ali  gobice.  Uporaba čistil,  ki  vsebujejo  agresivne  snovi, kot so alkohol ali amonijev klorid in podobno ni dovoljena.

Zaščitne ponjave:

Če shranjevanje vrtnega pohištva v zaprtih prostorih ni mogoče, se odločite za prekrivne zaščitne ponjave, ki bo zaščitile vrtno pohištvo tudi v zimskih mesecih.

Pri zaščitnih ponjavah za vrtno pohištvo je pomembno, da se preveri stopnja UV zaščite, da so vodoodporne in da prepuščajo zrak, da ne pride do kondenzacije zraka. V Gaf trgovini za zaščito vrtnega pohištva priporočamo uporabo zaščitne ponjave Aero Cover, ki vsebujejo vse lastnosti za odlično zaščito vašega vrtnega pohištva pri shranjevanju. Aero Cover zaščitne ponjave so na voljo v več različnih dimenzijah.

Za ta izdelek ni še nobenega mnenja. Poznate ta izdelek? Bodite prvi in napišite mnenje, da s tem pomagate ostalim, ki se odločajo za nakup.

Oddajte mnenje za izdelek “Garnitura New Freedom”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Zmontiramo in dostavimo

Skladno z dogovorom vam vse vrtne garniture dostavimo in po dogovoru tudi zmontiramo.
Zagotavljamo vam popolno storitev po ugodni ceni. Prosimo vas, da nas kontaktirate – skupaj bomo ugotovili kako je montaža izdelka zahtevna in ali vam montažo lahko vključimo v nakup vrtne garniture.

Pokličite nas na: 01 729 50 20

Aluminij

Dobro dizajnirano in kvalitetno izdelano pohištvo iz aluminija je zelo trdno in trpežno.

Eden izmed najpogostejših razlogov zakaj izbrati aluminijasto pohištvo je ta da, kljub izpostavljenosti zunanjim vremenskim vplivom ne rjavi. Aluminij na zunanje vplive ni ranljiv, zato se sčasoma nebo poslabšal. Zaradi tega je še posebej idealna izbira za tiste, ki živijo na območjih, ki so nagnjena k velikim padavinam in vlagi, ali v obalnih mestih.