Nazaj na vrh
23 na zalogi

Zaščitno sredstvo Teak Protector

32,00 

Teak Protector na vodni osnovi je visoko učinkovito sredstvo za zaščito tikovega lesa. Okolju prijazen izdelan 100% na vodni osnovi, je nevnetljiv brez strupenih hlapov. Zelo enostaven za nanašanje in ohranja naravno zlato-rjavo barvo lesa do 4-krat dlje od tikovega olja in do 2-krat dlje od utrjevalcev za tikov les. Lesu nudi UV zaščito in je odporen na plesen – preprečuje črne madeže na tiku.

23 na zalogi

Zaščita za les GOLDEN CARE TEAK PROTECTOR na vodni osnovi je visoko učinkovito sredstvo za zaščito tikovega lesa. Okolju prijazen izdelan 100% na vodni osnovi; brez strupenih hlapov je nevnetljiv. Je zelo enostaven za nanašanje in ohranja naravno zlato-rjavo barvo lesa do 4-krat dlje od tikovega olja in do 2-krat dlje od utrjevalcev za tikov les, narejenih na bazi tikovega olja. Po nanosu  Teak Protector-ja je les videti bolj naraven kot les, ki je zaščiten s tikovimi olji ali drugimi utrjevalci za tikov les pri katerih pogosto videz lesa postane preveč temen, preveč rdeč ali preveč oranžen. Lesu nudi UV zaščito in zaščito in je odporen na plesen, preprečuje črne madeže na tiku.

Po uporabi Teak Protector-ja zelo priporočamo še nanos z Teak Shield-om, ki preprečuje madeže in vpijanje tekočin kot so na primer olivno olje, rdeče vino …

Pakiranje: 1L

Za ta izdelek ni še nobenega mnenja. Poznate ta izdelek? Bodite prvi in napišite mnenje, da s tem pomagate ostalim, ki se odločajo za nakup.

Oddajte mnenje za izdelek “Zaščitno sredstvo Teak Protector”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja