Nazaj na vrh
9 na zalogi

Zaščitno sredstvo Hardwood Protector

32,00 

Hardwood Protector na vodni osnovi je visoko učinkovito sredstvo za zaščito trdega tropskega lesa. Okolju prijazen izdelan 100% na vodni osnovi, je nevnetljiv brez strupenih hlapov. Zelo enostaven za nanašanje in ohranja naravno rdeče-rjavo barvo lesa do 4-krat dlje od  olja in do 2-krat dlje od utrjevalcev za les. Lesu nudi UV zaščito in je odporen na plesen – preprečuje črne madeže.

9 na zalogi

Zaščita za les GOLDEN CARE HARDWOOD PROTECTOR na vodni osnovi je visoko učinkovito sredstvo za zaščito trdega lesa lesa. Okolju prijazen izdelan 100% na vodni osnovi; brez strupenih hlapov je nevnetljiv. Je zelo enostaven za nanašanje in ohranja naravno rdeče-rjavo barvo lesa do 4-krat dlje od olja in do 2-krat dlje od utrjevalcev za les, narejenih na bazi olja. Po nanosu Hardwood Protector-ja je les videti bolj naraven, kot les ki je zaščiten z olji ali drugimi utrjevalci za les. Lesu nudi UV zaščito in je odporen na plesen, preprečuje črne madeže.

Po uporabi Hardwood Protector-ja zelo priporočamo še nanos z Teak Shield-om, ki preprečuje madeže in vpijanje tekočin kot so na primer olivno olje, rdeče vino …

Pakiranje: 1L

Za ta izdelek ni še nobenega mnenja. Poznate ta izdelek? Bodite prvi in napišite mnenje, da s tem pomagate ostalim, ki se odločajo za nakup.

Oddajte mnenje za izdelek “Zaščitno sredstvo Hardwood Protector”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja