Nazaj na vrh
4 na zalogi

Miza Layton 240 | Stoli Maui

2.438,00 

Vrtni kompleti mize Layton 240 v kombinaciji s stoli Maui. Miza je estetsko oblikovana in jo odlikuje močno podnožje. Aluminijasto ogrodje je v antracit barvi. Plošča mize je narejena iz kaljene Steklo-keramične plošče, ki je vremensko odporna Stoli Maui so naložljivi, udobni in lahki v kombinaciji aluminija, in akrilnih vrvi. Komplet garnitura je na voljo v kombinaciji s šestimi ali osmimi stoli. Aluminijasto vrtno pohištvo je zelo trpežno in ne zahteva posebnega vzdrževanja in je odporno tudi proti rji.

Teža 80 kg
Dimenzije 240 × 150 × 75 cm
Vrsta materiala

Aluminij

4 na zalogi

Čiščenje in vzdrževanje:
Redno čiščenje in negovanje vrtnega pohištva je pogoj za zagotavljanje brezhibnega izgleda in uporabe izdelka. Vrtno pohištvo je izpostavljeno različnim vremenskim vplivom lahko pa je izpostavljeno tudi značilnostim posameznega okolja, prahu v zraku, industrijskim plinom, dimu… V kombinaciji z dežjem, slano vodo ali roso lahko nastanejo vidne spremembe na površinah, kar lahko okrni izgled vrtnega pohištva. V izogib temu priporočamo redno čiščenje in vzdrževanje vseh površin.

Steklo – keramična plošča:

Steklo keramična plošča je plošča izdelana iz kaljenega stekla prevlečenega s keramiko, namenjena notranji in zunanji uporabi. Odporna je na vremenske pogoje in izredno enostavna za čiščenje.

Akrilne vrvi:

Zunanji jedilni stoli z vrvmi poudarjajo trendovski videz. Vrvi so trpežne, hitro sušeče in odporne na UV žarke. Vrv je močna, tkana najlonska nit, ki je bila posebej razvita za zunanjo uporabo. V zadnjem času je postala zelo modna in se pri vrtnem pohištvu pogosto kombinira z materiali kot sta les in kovina. Vzdrževanje in čiščenje vrvi je hitro in enostavno.

Za čiščenje in dodatno zaščito vrvi priporočamo čistilo Fabric Cleaner in za dodatno zaščito Fabric Protector.

Kovinske površine:

Površine kovinskega vrtnega pohištva lahko zaradi zunanjih vplivov ostanejo brez leska oziroma se zmanjša barvna obstojnost njihovih površin. Obvezno je čiščenje vseh kovinskih površin vsaj enkrat letno. V primeru velike onesnaženosti zraka tudi večkrat. Površine čistimo s hladno vodo z dodanimi blagimi čistilnimi sredstvi. Uporabljamo čiste, mehke krpe ali gobice. Uporaba čistil, ki vsebujejo agresivne snovi, kot so alkohol ali amonijev klorid in podobno ni dovoljena.

Zaščitne ponjave:
Če shranjevanje vrtnega pohištva v zaprtih prostorih ni mogoče, se odločite za prekrivne zaščitne ponjave, ki bo zaščitile vrtno pohištvo tudi v zimskih mesecih.

Pri zaščitnih ponjavah za vrtno pohištvo je pomembno, da se preveri stopnja UV zaščite, da so vodoodporne in da prepuščajo zrak, da ne pride do kondenzacije zraka. V Gaf trgovini za zaščito vrtnega pohištva priporočamo uporabo zaščitne ponjave Aero Cover, ki vsebujejo vse lastnosti za odlično zaščito vašega vrtnega pohištva pri shranjevanju. Aero Cover zaščitne ponjave so na voljo v več različnih dimenzijah.

Za ta izdelek ni še nobenega mnenja. Poznate ta izdelek? Bodite prvi in napišite mnenje, da s tem pomagate ostalim, ki se odločajo za nakup.

Oddajte mnenje za izdelek “Miza Layton 240 | Stoli Maui”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Zmontiramo in dostavimo

Skladno z dogovorom vam vse vrtne garniture dostavimo in po dogovoru tudi zmontiramo.
Zagotavljamo vam popolno storitev po ugodni ceni. Prosimo vas, da nas kontaktirate – skupaj bomo ugotovili kako je montaža izdelka zahtevna in ali vam montažo lahko vključimo v nakup vrtne garniture.

Pokličite nas na: 01 729 50 20

Aluminij

Dobro dizajnirano in kvalitetno izdelano pohištvo iz aluminija je zelo trdno in trpežno.

Eden izmed najpogostejših razlogov zakaj izbrati aluminijasto pohištvo je ta da, kljub izpostavljenosti zunanjim vremenskim vplivom ne rjavi. Aluminij na zunanje vplive ni ranljiv, zato se sčasoma nebo poslabšal. Zaradi tega je še posebej idealna izbira za tiste, ki živijo na območjih, ki so nagnjena k velikim padavinam in vlagi, ali v obalnih mestih.