Zunanja jedilna miza

Miza Serena 90 + 4x Stol Sun (sestav na sliki): 796,00 € z DDV
CENA S POPUSTOM: 40%   475,00 € z DDV

Miza Serena 90 / Stol Sun

Vrtna jedilna miza Serena 90 je kombinirana z udobnim in robustnim stolom Sun. Okvir jedilne vrtne mize Serena je izdelan iz prašno barvanega jekla. Plošča te vrtne mize je sestavljen iz trdega lesa – evkaliptus. Jedilni stol Sun je udoben – močan jekleni okvir zagotavlja robustnost tega stola. Leseno sedišče in naslon za roke dajejo temu jedilnemu stolu očarljiv videz. Okvir tega  vrtnega stola je izdelan iz prevlečenega jekla, robusten in vremensko odporen. Pohištvo je primerno za pokrite zunanje in notranje prostore.  Sestav je kompatibilen z ostalim vrtnim pohištvom.

Dimenzije:

  • Stol Ibiza: (širina,globina,višina) 55cm, 52cm, 88cm
  • Miza Serena 90: višina 75cm, dolžina 90cm, širina  90cm

Specifikacije:

 

GARNITURE SO RAZPRODANE.

Miza Serena 90 + 4x Stol Sun (sestav na sliki): 796,00 € z DDV
CENA S POPUSTOM: 40%   475,00 € z DDV

Ponujeni popust velja v primeru plačila z gotovino ali pri plačilu na TRR.

Svetujemo uporabo zaščitnih ponjav Aerocover.

Gaf Trgovina   Tel : 01 729 50 20             E-mail: [email protected] 

Evkaliptus

Les iz vrste Eucalyptus Grandis ponuja odlično alternativo naraščajočemu povpraševanju potrošnikov po trpežnem in cenovno ugodnim vrtnim pohištvom iz lesa. Ta vrsta lesa ima nižjo vsebnost olja kot tikov les, zato bo hitreje razbarval. Les evkaliptusa zahteva več vzdrževanja kot tikov les. Svetujemo redno uporabo zaščitnih sredsetv Golden Care.

Vzdrževanje in nega Vrtnega pohištva

Jedilne vrtne mize Serena imajo narejeno ploščo iz lesa  evkaliptusa. Vzdrževanje lesenih površin je precej enostavno. Pomembno je, da je to vzdrževanje čim bolj redno in da se pri vzdrževanju uporabljajo kvalitetna sredstva za nego.

Svetujemo Vam uporabo zaščitnih sredstev GOLDEN CARE, ki jih lahko kupite v naši trgovini. Vsi proizvodi za vzdrževanje in nego, proizvajalca GOLDEN CARE PRODUCTS so narejeni na vodni osnovi. Ne vsebujejo nevarnih snovi in ne povzročajo škodljivih hlapov v primerjavi s tradicionalnimi olji ali utrjevalci za nego lesa.

Zaščitne ponjave:

Če shranjevanje vrtnega pohištva v zaprtih prostorih ni mogoče, se odločite za prekrivne zaščitne ponjave, ki bo zaščitile vrtno pohištvo tudi v zimskih mesecih.

Pri zaščitnih ponjavah za vrtno pohištvo je pomembno, da se preveri stopnja UV zaščite, da so vodoodporne in da prepuščajo zrak, da ne pride do kondenzacije zraka. V Gaf trgovini za zaščito vrtnega pohištva priporočamo uporabo zaščitne ponjave Aero Cover, ki vsebujejo vse lastnosti za odlično zaščito vašega vrtnega pohištva pri shranjevanju. Aero Cover zaščitne ponjave so na voljo v več različnih dimenzijah.