Garnitura Milano –  (sestav na sliki): 2.505,00 € z DDV
CENA S POPUSTOM: 15% 2.129,25 € z DDV

Vrtna garnitura Milano – modular

Vrtna garnitura robinija Milano – Modularni sistem pri garnituri Milano omogoča sestavljanje garniture po želji kupca. Vsi elementi so na voljo posamezno.

Dimenzije:

  • Milano enosed z nasloni za roke, dim. 78 x 90 x H80 cm
  • Milano enosed brez naslonov za roke, dim. 70 x 90 x H80 cm
  • Milano enosed z levim naslonom za roke, dim. 74 x 90 x H80 cm
  • Milano enosed z desnim naslonom za roke, dim. 74 x 90 x H80 cm
  • Milano kotni element, dim. 90 x 90 x H80 cm
  • Milano klubska miza 110, dim. 110 x 70 x H30 cm

Specifikacije

  • Vrsta lesa: Robinija
  • Površinska zaščita: elementi so naoljeni

 

ELEMENTI GARNITURE MILANO SO NA ZALOGI.

Gaf Trgovina    Tel: 01 729 50 20            [email protected] 

Robinija – akacija:

Les navadne robinije je trd in trpežen, je pa to tudi ena najbolj medonosnih drevesnih vrst in tudi cenjeno okrasno drevo. Ker dobro prenaša onesnažen zrak, jo pogosto sadijo v mestih. Zaradi kakovostnega lesa robinijo marsikje umetno zasajajo. Zaradi velike trpežnosti les tega drevesa na veliko uporabljajo v kolarstvu, kot gradbeni les, za železniške pragove, zaradi obstojnosti pa tudi za izdelavo vrtnega pohištva.

Blazine:

Vložek je narejen iz kvalitetne poliuretanske pene, prevleka blazine je narejena na zadrgo. Polnilo se lahko odstrani, prevleka pa se opere v pralnem stroju pri temperaturi vode do 30°C. Barvo tkanine lahko izbirate med več kot desetimi različnimi vzorci vrhunskih tkanin. Blazine se praviloma izdelajo po naročilu. Dobavni rok je do 14 dni.

Vzdrževanje in nega Vrtnega pohištva:

Vzdrževanje lesenih površin je precej enostavno. Pomembno je, da je to vzdrževanje čim bolj redno in da se pri vzdrževanju uporabljajo kvalitetna sredstva za nego.

Svetujemo Vam uporabo zaščitnih sredstev GOLDEN CARE, ki jih lahko kupite v naši trgovini. Vsi proizvodi za vzdrževanje in nego, proizvajalca GOLDEN CARE PRODUCTS so narejeni na vodni osnovi. Ne vsebujejo nevarnih snovi in ne povzročajo škodljivih hlapov v primerjavi s tradicionalnimi olji ali utrjevalci za nego lesa.

Zaščitne ponjave:

Če shranjevanje vrtnega pohištva v zaprtih prostorih ni mogoče, se odločite za prekrivne zaščitne ponjave, ki bo zaščitile vrtno pohištvo tudi v zimskih mesecih.

Pri zaščitnih ponjavah za vrtno pohištvo je pomembno, da se preveri stopnja UV zaščite, da so vodoodporne in da prepuščajo zrak, da ne pride do kondenzacije zraka. V Gaf trgovini za zaščito vrtnega pohištva priporočamo uporabo zaščitne ponjave Aero Cover, ki vsebujejo vse lastnosti za odlično zaščito vašega vrtnega pohištva pri shranjevanju. Aero Cover zaščitne ponjave so na voljo v več različnih dimenzijah.