Garnitura Daisy Lounge (sestav na sliki): 2.138,00 € z DDV
CENA S POPUSTOM: 23%   1.646,26 € z DDV

Garnitura Daisy Lounge

Vrtna garnitura Daisy je izdelana iz aluminijastega ogrodja v kombinaciji s tikovim lesom in akrilnih vrvi. Vrv in aluminij dajeta garnituri Daisy edinstven in svež videz. Očarljiv komplet ki je primeren tudi za manjšo teraso ali vrt. Blazine so udobne in so vodo odbojne. Garnitura Daisy Lounge je na voljo kot komplet: dvosed, 2x enosed in klubska miza. Sestav je kompatibilen z ostalim vrtnim pohištvom.

Dimenzije:

  • Dvosed Daisy: (širina,globina,višina) 158cm, 80cm, 70cm
  • Enosed Daisy: (širina,globina,višina) 74cm, 80cm, 70cm
  • Klubska miza Daisy: višina 35cm, dolžina 120cm, širina 70cm, širina

Specifikacije:

Ponujeni popust velja v primeru plačila z gotovino ali pri plačilu na TRR.

GARNITURE SO RAZPRODANE.

Svetujemo uporabo zaščitnih ponjav Aerocover.

Gaf Trgovina   Tel : 01 729 50 20         [email protected] 

Blazine za garnituro Daisy:

Vložek je narejen iz poliuretanske pene, prevleka blazine je narejena na zadrgo. Priporočamo shranjevanje na suhem. Za čiščenje in dodatno zaščito blazin priporočamo čistilo Fabric Cleaner in za dodatno zaščito Fabric Protector.

Akrilne vrvi:

Vrtno pohištvo kombinirano z vrvmi poudarja trendovski videz. Vrvi so trpežne, hitro sušeče in odporne na UV žarke. Vrv je močna, tkana najlonska nit, ki je bila posebej razvita za zunanjo uporabo. V zadnjem času je postala zelo modna in se pri vrtnem pohištvu pogosto kombinira z materiali kot sta les in kovina. Vzdrževanje in čiščenje vrvi je hitro in enostavno.

Za čiščenje in dodatno zaščito vrvi priporočamo čistilo Fabric Cleaner in za dodatno zaščito Fabric Protector.

Tikovina

Tikovina je edinstven les, ki vzdrži grobe spremembe klime, morske vode, sončne pripeke, vendar kljub temu ne poka, se ne cepi in ne zvija. Tikov les spada med tiste vzhodnoazijske vrste lesa, ki jih poznamo najdlje.

Vrtne garniture iz tikovine so zelo priljubljene, saj gre za obstojno vrsto lesa, ki dobro prenaša tako dež kot močno sonce. Zato je odločitev za nakup vrtnega pohištva iz tika dolgoročna naložba. Tikovo pohištvo na zraku pod vplivom UV-žarkov in kisika posivi, dobi platinasto bravo.

Vzdrževanje in nega Vrtnega pohištva

Vzdrževanje lesenih površin je precej enostavno. Pomembno je, da je to vzdrževanje čim bolj redno in da se pri vzdrževanju uporabljajo kvalitetna sredstva za nego.

Svetujemo Vam uporabo zaščitnih sredstev GOLDEN CARE, ki jih lahko kupite v naši trgovini. Vsi proizvodi za vzdrževanje in nego, proizvajalca GOLDEN CARE PRODUCTS so narejeni na vodni osnovi. Ne vsebujejo nevarnih snovi in ne povzročajo škodljivih hlapov v primerjavi s tradicionalnimi olji ali utrjevalci za nego lesa.

Zaščitne ponjave:

Če shranjevanje vrtnega pohištva v zaprtih prostorih ni mogoče, se odločite za prekrivne zaščitne ponjave, ki bo zaščitile vrtno pohištvo tudi v zimskih mesecih.

Pri zaščitnih ponjavah za vrtno pohištvo je pomembno, da se preveri stopnja UV zaščite, da so vodoodporne in da prepuščajo zrak, da ne pride do kondenzacije zraka. V Gaf trgovini za zaščito vrtnega pohištva priporočamo uporabo zaščitne ponjave Aero Cover, ki vsebujejo vse lastnosti za odlično zaščito vašega vrtnega pohištva pri shranjevanju. Aero Cover zaščitne ponjave so na voljo v več različnih dimenzijah.