trendovska vrtna garnitura

Garnitura Grace (sestav na sliki): 1.090,00 € z DDV
CENA S POPUSTOM: 33%   729,76 € z DDV

Garnitura Grace

Vrtna garnitura Grace je s svojimi zaobljenimi vogali elegantno oblikovana. Ogrodje garniture je izdelano iz prašno barvanega jekla, ki je prepleteno z akrilnimi vrvmi – sive barve. Spodnji okvirji garniture in noge so izdelane iz trdega lesa – evkaliptus. Plošča mize je izdelana iz trpežnega umetnega kamna. Blazine na garnituri ponujajo udobno sedenje in so vodo odbojne. Garnitura Grace je na voljo kot komplet: dvosed, 2x enosed in klubska miza. Sestav Grace je kompatibilen z ostalim vrtnim pohištvom.

Dimenzije:

  • Dvosed Grace: (širina,globina,višina) 163cm, 78cm, 90cm
  • Enosed Grace: (širina,globina,višina) 75cm, 78cm, 90cm
  • Klubska miza Grace: višina 40cm, dolžina 70cm, širina 70cm

Specifikacije:

 

GARNITURE SO RAZPRODANE.

Garnitura Grace (sestav na sliki): 1.090,00 € z DDV
CENA S POPUSTOM: 33%   729,76 € z DDV

Ponujeni popust velja v primeru plačila z gotovino ali pri plačilu na TRR.

Svetujemo uporabo zaščitnih ponjav Aerocover.

Gaf Trgovina   Tel : 01 729 50 20         [email protected] 

Blazine za garnituro Grace:

Vložek je narejen iz kvalitetne poliuretanske pene, prevleka blazine je narejena na zadrgo. Polnilo se lahko odstrani, prevleka pa se opere v pralnem stroju pri temperaturi vode do 30°C. Za čiščenje in dodatno zaščito blazin priporočamo čistilo Fabric Cleaner in za dodatno zaščito Fabric Protector.

Akrilne vrvi:

Vrtno pohištvo kombinirano z vrvmi poudarja trendovski videz. Vrvi so trpežne, hitro sušeče in odporne na UV žarke. Vrv je močna, tkana najlonska nit, ki je bila posebej razvita za zunanjo uporabo. V zadnjem času je postala zelo modna in se pri vrtnem pohištvu pogosto kombinira z materiali kot sta les in kovina. Vzdrževanje in čiščenje vrvi je hitro in enostavno.

Za čiščenje in dodatno zaščito vrvi priporočamo čistilo Fabric Cleaner in za dodatno zaščito Fabric Protector.

Evkaliptus

Les iz vrste Eucalyptus Grandis ponuja odlično alternativo naraščajočemu povpraševanju potrošnikov po trpežnem in cenovno ugodnim vrtnim pohištvom iz lesa. Ta vrsta lesa ima nižjo vsebnost olja kot tikov les, zato bo hitreje razbarval. Les evkaliptusa zahteva več vzdrževanja kot tikov les. Svetujemo redno uporabo zaščitnih sredsetv Golden Care.

Vzdrževanje in nega Vrtnega pohištva

Vzdrževanje lesenih površin je precej enostavno. Pomembno je, da je to vzdrževanje čim bolj redno in da se pri vzdrževanju uporabljajo kvalitetna sredstva za nego.

Svetujemo Vam uporabo zaščitnih sredstev GOLDEN CARE, ki jih lahko kupite v naši trgovini. Vsi proizvodi za vzdrževanje in nego, proizvajalca GOLDEN CARE PRODUCTS so narejeni na vodni osnovi. Ne vsebujejo nevarnih snovi in ne povzročajo škodljivih hlapov v primerjavi s tradicionalnimi olji ali utrjevalci za nego lesa.

Zaščitne ponjave:

Če shranjevanje vrtnega pohištva v zaprtih prostorih ni mogoče, se odločite za prekrivne zaščitne ponjave, ki bo zaščitile vrtno pohištvo tudi v zimskih mesecih.

Pri zaščitnih ponjavah za vrtno pohištvo je pomembno, da se preveri stopnja UV zaščite, da so vodoodporne in da prepuščajo zrak, da ne pride do kondenzacije zraka. V Gaf trgovini za zaščito vrtnega pohištva priporočamo uporabo zaščitne ponjave Aero Cover, ki vsebujejo vse lastnosti za odlično zaščito vašega vrtnega pohištva pri shranjevanju. Aero Cover zaščitne ponjave so na voljo v več različnih dimenzijah.