Notranja Rolo senčila:

Notranja Rolo senčila: Ponujamo ogromno različic notranjih rolojev, ki omogoča praktično neskončne možnosti izvedbe. Možnost izvedbe z vodili ali brez, brez kasete, s polkaseto ali v kasetni izvedbi, možne so številne prilagoditve in variante, tako glede materialov kot glede barvnega izbora ogrodja in platen.

Platno – možnosti: screen platno, akrilno platno,blackout-zatemnitveno platno, druga platna po dogovoru; enobarvne in vzorčaste različice

Možnosti upravljanja: verižica, elektromotor s stikalom, Li – on baterija elektromotor z daljinskim upravljanjem

Primerno za senčenje oken, steklenih sten tako v zasebnih kot komercialnih objektih

VIDEO: ENOSTAVNA MOTAŽA ROLO SENČILA

DIMENZIJE:
Izdelava po meri

Za okvirno ponudbo potrebujemo dimenzije: DOLŽINA x VIŠINA.

Specifikacije – Notranja Rolo senčila

– Zaščita pred soncem
– Zagotavlja intimnost in zasebnost
– Enostaven za čiščenje in vzdrževanje
– Odporen proti plesni
– Enostaven za montažo

 

Rolo senčila imajo različno prepustnost svetlobe, ki omogoča pogled zunaj, vendar vas varuje pred radovednimi očmi zunaj. Pomislite mrežaste zavese za sodobno hišo! Večina vrst senčil z screen  tkaninami učinkovito filtrira svetlobo in jo tako naredi popolno za prostore.

 

Senčila omogočajo, da se utišana svetloba filtrira v vašo sobo. Takšnega, ki ni preveč oster in ne preveč temen. Tako so odlična izbira za prostore, v katerih preživljate veliko časa, na primer dnevna soba ali jedilnica. Ko so nameščeni, dajejo mehak in nežen videz, ki se dobro prilega tako minimalističnim kot klasičnim dizajnom sob. Ker so screen tkanine izdelane iz umetnih materialov so izredno enostavna za čiščenje. Primerna so za uporabo kot notranja ali zunanja senčila.