zaščitne ponjave

Zaščitne ponjave Aerocover

Zaščitne ponjave AeroCover® nudijo maksimalno zaščito vašega pohištva na prostem, hkrati pa zagotavljajo njegovo dolgo življensko dobo. Zaščitne ponjave so izdelane iz visokokakovostnega ripstop materiala, so  trpežne, odporne na vodo in umazanijo in še pomembneje, dihajo, kar vlagi omogoča uhajanje, preprečuje korozijo, plesen in plesen na pohištvu in blazinah.

VIDEO: DELOVANJE ZAŠČITNIH PONJAV AEROCOVER

Specifikacije

    • Izdelano iz vrhunskega materiala ripstop
    • Odporen na vodo in umazanijo
    • Material diha – za preprečevanje korozije, plesni in plesni
    • Priložena vrečka za shranjevanje

Gaf Trgovina   Tel : 01 729 50 20        [email protected] 

Zaščitne ponjave so odlična naložba za zaščito vrtnega pohištva. Brez uporabe zaščitnih ponjav se bo videz vašega vrtnega pohištva veliko hitreje poslabšal. V primeru redne uporabe pa boste prihranili tudi veliko časa pri rednem vzdrževanju.

Glede na naše izkušnje vam lahko predlagamo nekaj koristnih nasvetov:

Velikost zaščitnih ponjav naj bo primerna  velikosti  vrtnega pohištva, ki ga želite zaščititi. Včasih so lahko prevleke prevelike in se vlečejo po tleh ter lovijo nepotrebno umazanijo in vodo. Z eno samo veliko prevleko, ki bi prekrila vse kose vrtnega pohištva bi lahko imeli težave. Zato predlagamo več manjših zaščitnih ponjav.  V vetrovnih razmerah in med nevihtami se zaščitne ponjave zlahka spremenijo v zračne balone.  Priporočamo, da imajo prevleke na spodnjem delu vgrajene  zategovalne vrvice.

Navodila za uporabo – Zaščitne ponjave Aerocover

Zaščitne prevleke AeroCover® so narejene iz visokokakovostnega poliestra, odpornega proti trganju, z membrano Aero Cover®.

Izdelki AeroCover® so zračni, ter odporni proti umazaniji in vodi.

Vrtnemu pohištvu, senčnikom, vrtnim dodatkom in blazinam nudijo optimalno zaščito.

 

Kondenziranje je zaradi temperaturnih razlik neizogibno. Prevleke AeroCover® omogočajo, da se vlaga prenese na zunanji del.

Poskrbite, da se prevleka zadosti zrači in lahko diha.

Prevleka ne sme ležati na mizi. Poskrbite, da bo razdalja med prevleko in mizo zadostna, in uporabite distančnik AeroCover®. Na isti način pri prevleki vedno naredite tudi izboklino, da lahko voda odteče s prevleke in da ne nastajajo vodni bazenčki.

Če je mogoče, nastavljivo vrvico povlecite okoli noge mize ali stola in jo nastavite tako, da vam veter prevleke ne more odpihniti.

Vrvico lahko nastavljate na različnih koncih.

Blazin ne pustite ležati pod prevleko dlje časa (več tednov).

Prevleko večkrat odstranite s pohištva, da ga lahko dobro prezračite.

Torbo za blazine shranite znotraj. Poskrbite, da bodo vrtno pohištvo/blago senčnika/blazine itd. suhi, preden jih pokrijete, da preprečite nastanek plesni.

 

Opozorilo:

Prevleke ne pustite v bližini dojenčkov in otrok, da preprečite

nevarnost zadušitve.

Prevleka ni igrača.

Preden aparat ali napravo prekrijete s prevleko, se mora najprej ohladiti.

Material ni odporen proti ognju. Hranite ločeno od odprtega ognja ali gorečega lesa.

Aparata ali naprave ne uporabljate, če je prekrita s prevleko.