velika vrtna miza sydney iz tikovega lesa

Garnitura Sydney 240 (sestav na sliki): 3.650,00 € z DDV
CENA S POPUSTOM: 15%  3.102,50 € z DDV

Garnitura Sydney 240

Zunanja garnitura Sydney je v celoti narejenega iz izbranega tikovega lesa. Pripadajoči pozicijski stoli Sydney Recliner so zložljivi, sedišče in naslon za hrbet sta izdelana iz črnega textilena. Stoli imajo nastavljiv hrbtni naslon – 5 pozicij. Zaradi robustne konstrukcije je miza Sydney 240 trdna in stabilna. Garnitura je na voljo z šestimi ali osmimi stoli.

Dimenzije:

Specifikacije:

 

GARNITURE SO NA ZALOGI.

 

Svetujemo uporabo zaščitne ponjave: Aerocover.

Gaf Trgovina   Tel : 01 729 50 20         [email protected]

Tikovina:

Tikovina je edinstven les, ki vzdrži grobe spremembe klime, morske vode, sončne pripeke, vendar kljub temu ne poka, se ne cepi in ne zvija. Tikov les spada med tiste vzhodnoazijske vrste lesa, ki jih poznamo najdlje.

Vrtne garniture  iz tikovega lesa so zelo priljubljene, saj gre za obstojno vrsto lesa, ki dobro prenaša tako dež kot močno sonce. Zato je odločitev za nakup vrtnega pohištva iz tika dolgoročna naložba. Tikovo pohištvo na zraku pod vplivom UV-žarkov in kisika posivi, dobi platinasto bravo.

Vzdrževanje in nega:

Vzdrževanje lesenih površin je precej enostavno. Pomembno je, da je to vzdrževanje čim bolj redno in da se pri vzdrževanju uporabljajo kvalitetna sredstva za nego.

Svetujemo Vam uporabo zaščitnih sredstev GOLDEN CARE, ki jih lahko kupite v naši trgovini. Vsi proizvodi za vzdrževanje in nego, proizvajalca GOLDEN CARE PRODUCTS so narejeni na vodni osnovi. Ne vsebujejo nevarnih snovi in ne povzročajo škodljivih hlapov v primerjavi s tradicionalnimi olji ali utrjevalci za nego lesa.

 

Zaščitne ponjave:

Če shranjevanje vrtnega pohištva v zaprtih prostorih ni mogoče, se odločite za prekrivne zaščitne ponjave, ki bo zaščitile vrtno pohištvo tudi v zimskih mesecih.