Garnitura Aquariva Lounge (sestav na sliki): 2.458,00 € z DDV
CENA S POPUSTOM: 15%  2.089,30 € z DDV

Garnitura Aquariva Lounge

Garnitura Aquariva Lounge je v celoti narejenega iz izbranega tikovega lesa v kombinaciji z HPL ploščami. Garnitura je sestavljena iz štirih elementov, vključno z blazinami v bež ali antracit barvi. Zaradi robustne konstrukcije je garnitura trdna in stabilna. Garnitura je na voljo kot komplet.

Dimenzije:

  • Mizica Aquariva : d.74 cm ; š.74 cm; v.33cm
  • Dvosed Aquariva: š.150 cm ; g.68 cm ; v.72cm
  • Enosed Aquariva: š.71 cm ; g.68 cm ; v.72cm

Specifikacije:

 

GARNITURE SO NA ZALOGI.

Svetujemo uporabo zaščitne ponjave Aerocover.

Gaf Trgovina   Tel : 01 729 50 20         [email protected]

Tikovina:

Tikovina je edinstven les, ki vzdrži grobe spremembe klime, morske vode, sončne pripeke, vendar kljub temu ne poka, se ne cepi in ne zvija. Tikov les spada med tiste vzhodnoazijske vrste lesa, ki jih poznamo najdlje.

Vrtne garniture  iz tikovega lesa so zelo priljubljene, saj gre za obstojno vrsto lesa, ki dobro prenaša tako dež kot močno sonce. Zato je odločitev za nakup vrtnega pohištva iz tika dolgoročna naložba. Tikovo pohištvo na zraku pod vplivom UV-žarkov in kisika posivi, dobi platinasto bravo.

Vzdrževanje in nega:

Vzdrževanje lesenih površin je precej enostavno. Pomembno je, da je to vzdrževanje čim bolj redno in da se pri vzdrževanju uporabljajo kvalitetna sredstva za nego.

Svetujemo Vam uporabo zaščitnih sredstev GOLDEN CARE, ki jih lahko kupite v naši trgovini. Vsi proizvodi za vzdrževanje in nego, proizvajalca GOLDEN CARE PRODUCTS so narejeni na vodni osnovi. Ne vsebujejo nevarnih snovi in ne povzročajo škodljivih hlapov v primerjavi s tradicionalnimi olji ali utrjevalci za nego lesa.

HPL – kompakt plošča:

Kompakt plošča je plošča na bazi visolotlačnih laminat plošč (HPL – high pressure laminates), po standardu EN 438 namenjena notranji in zunanji uporabi. Odporna je na vremenske pogoje in izredno enostavna za čiščenje.

Blazine za garnituro Aquariva:

Vložek je narejen iz kvalitetne poliuretanske pene, prevleka blazine je narejena na zadrgo. Polnilo se lahko odstrani, prevleka pa se opere v pralnem stroju pri temperaturi vode do 30°C. Za čiščenje in dodatno zaščito blazin priporočamo čistilo Fabric Cleaner in za dodatno zaščito Fabric Protector.

Zaščitne ponjave:

Če shranjevanje vrtnega pohištva v zaprtih prostorih ni mogoče, se odločite za prekrivne zaščitne ponjave, ki bo zaščitile vrtno pohištvo tudi v zimskih mesecih.