Sedežna garnitura

Garnitura Acapulco Sofa set (sestav na sliki): 1.138,00 €
CENA S POPUSTOM: 35%   739,70 €

Acapulco Sofa set

Lounge vrtna garnitura Acapulco združuje ravne kvadratne linije s toplimi značilnostmi trdega lesa – Evkaliptus in akrilnih vrvi. Očarljiv komplet ki je primeren tudi za manjšo teraso ali vrt. Trde in udobne blazine so vodo odbojne, na mizni plošči je trpežni umetni kamen. Garnitura Acapulco je na voljo kot komplet: dvosed, 2x enosed in klubska miza. Sestav je kompatibilen z ostalim vrtnim pohištvom.

Dimenzije:

  • Dvosed Acapulco: (širina,globina,višina) 138cm, 69cm, 80cm
  • Enosed Acapulco: (širina,globina,višina) 74cm, 69cm, 80cm
  • Klubska miza Acapulco: višina 40cm, dolžina 120cm, širina 70cm, širina 70cm

Specifikacije:

 

GARNITURE SO NA ZALOGI.

Garnitura Acapulco Sofa set (sestav na sliki): 1.138,00 €
CENA S POPUSTOM: 35%   739,70 €

Ponujeni popust velja v primeru plačila z gotovino ali pri plačilu na TRR.

Svetujemo uporabo zaščitnih ponjav Aerocover.

Gaf Trgovina   Tel : 01 729 50 20             E-mail: [email protected] 

Blazine za garnituro Acapulco:

Vložek je narejen iz kvalitetne poliuretanske pene, prevleka blazine je narejena na zadrgo. Polnilo se lahko odstrani, prevleka pa se opere v pralnem stroju pri temperaturi vode do 30°C. Za čiščenje in dodatno zaščito blazin priporočamo čistilo Fabric Cleaner in za dodatno zaščito Fabric Protector.

Akrilne vrvi:

Lounge vrtna garnitura kombinirana z vrvmi poudarja trendovski videz. Vrvi so trpežne, hitro sušeče in odporne na UV žarke. Vrv je močna, tkana najlonska nit, ki je bila posebej razvita za zunanjo uporabo. V zadnjem času je postala zelo modna in se pri vrtnem pohištvu pogosto kombinira z materiali kot sta les in kovina. Vzdrževanje in čiščenje vrvi je hitro in enostavno.

Za čiščenje in dodatno zaščito vrvi priporočamo čistilo Fabric Cleaner in za dodatno zaščito Fabric Protector.

Evkaliptus

Les iz vrste Eucalyptus Grandis ponuja odlično alternativo naraščajočemu povpraševanju potrošnikov po trpežnem in cenovno ugodnim vrtnim pohištvom iz lesa. Ta vrsta lesa ima nižjo vsebnost olja kot tikov les, zato bo hitreje razbarval. Les evkaliptusa zahteva več vzdrževanja kot tikov les. Svetujemo redno uporabo zaščitnih sredsetv Golden Care.

Vzdrževanje in nega Vrtnega pohištva

Vzdrževanje lesenih površin je precej enostavno. Pomembno je, da je to vzdrževanje čim bolj redno in da se pri vzdrževanju uporabljajo kvalitetna sredstva za nego.

Svetujemo Vam uporabo zaščitnih sredstev GOLDEN CARE, ki jih lahko kupite v naši trgovini. Vsi proizvodi za vzdrževanje in nego, proizvajalca GOLDEN CARE PRODUCTS so narejeni na vodni osnovi. Ne vsebujejo nevarnih snovi in ne povzročajo škodljivih hlapov v primerjavi s tradicionalnimi olji ali utrjevalci za nego lesa.

Zaščitne ponjave:

Če shranjevanje vrtnega pohištva v zaprtih prostorih ni mogoče, se odločite za prekrivne zaščitne ponjave, ki bo zaščitile vrtno pohištvo tudi v zimskih mesecih.

Pri zaščitnih ponjavah za vrtno pohištvo je pomembno, da se preveri stopnja UV zaščite, da so vodoodporne in da prepuščajo zrak, da ne pride do kondenzacije zraka. V Gaf trgovini za zaščito vrtnega pohištva priporočamo uporabo zaščitne ponjave Aero Cover, ki vsebujejo vse lastnosti za odlično zaščito vašega vrtnega pohištva pri shranjevanju. Aero Cover zaščitne ponjave so na voljo v več različnih dimenzijah.