zaščitne ponjave

Zaščitne ponjave Aerocover

Zaščitne ponjave AeroCover® nudijo maksimalno zaščito vašega pohištva na prostem, hkrati pa zagotavljajo njegovo dolgo življensko dobo. Zaščitne ponjave so izdelane iz visokokakovostnega ripstop materiala, so  trpežne, odporne na vodo in umazanijo in še pomembneje, dihajo, kar vlagi omogoča uhajanje, preprečuje korozijo, plesen in plesen na pohištvu in blazinah.

VIDEO: DELOVANJE ZAŠČITNIH PONJAV AEROCOVER

Specifikacije

    • Izdelano iz vrhunskega materiala ripstop
    • Odporen na vodo in umazanijo
    • Material diha – za preprečevanje korozije, plesni in plesni
    • Priložena vrečka za shranjevanje

Gaf Trgovina   Tel : 01 729 50 20        [email protected] 

Zaščitne ponjave so odlična naložba za zaščito vrtnega pohištva. Brez uporabe zaščitnih ponjav se bo videz vašega vrtnega pohištva veliko hitreje poslabšal. V primeru redne uporabe pa boste prihranili tudi veliko časa pri rednem vzdrževanju.

Glede na naše izkušnje vam lahko predlagamo nekaj koristnih nasvetov:

Velikost zaščitnih ponjav naj bo primerna  velikosti  vrtnega pohištva, ki ga želite zaščititi. Včasih so lahko prevleke prevelike in se vlečejo po tleh ter lovijo nepotrebno umazanijo in vodo. Z eno samo veliko prevleko, ki bi prekrila vse kose vrtnega pohištva bi lahko imeli težave. Zato predlagamo več manjših zaščitnih ponjav.  V vetrovnih razmerah in med nevihtami se zaščitne ponjave zlahka spremenijo v zračne balone.  Priporočamo, da imajo prevleke na spodnjem delu vgrajene  zategovalne vrvice.