čistilo za tkanine

Čistilo za tkanine – Fabric Cleaner Golden Care

Čistilo za  tkanine FABRIC CLEANER je na vodni osnovi je visoko učinkovito sredstvo za čiščenje tkanin. Odstranjuje umazanijo, maščobe in plesni iz tkanin.

Navodila za uporabo:

  1. Pred uporabo izdelka zaščitite oči in uporabite gumijaste rokavice. Zaščitite tla pod delovno površino
  2. Pred uporabe preverite na ne izpostavljeni površini tkanine – barvno obstojnost
  3. Čistilo za tkanine Fabric Celaner je pripravljen za uporabo.
  4. Tkanino temeljito namočite. Manjše površine lahko potopite v vodo.
  5. Razpršite sredstvo Fabric Cleaner na mokro tkanino.
  6. Čas delovanja čistila je 3 do 10 minut, odvisno od obsega umazanije.
  7. Odstranite umazanijo, maščobe in plesni z gobico ali mehko krpo. Tkanino nato temeljito sperite s čisto vodo in pustite da se posuši.
  8. V koliko umazanija in madeži niso v celoti odstranjeni lahko postopek ponovite tako, da Fabric Cleaner pustite, da deluje daljši čas.
  9. Nato uporabite sredstvo za zaščito tkanine Fabric Protector, da bo površina tkanine ponovno zaščitena in vodo odbojna.

Po uporabi GOLDEN CARE FABRIC CLEANER-ja zelo priporočamo še nanos z GOLDEN CARE FABRIC PROTECTOR -jom, ki tkanine zaščiti in jih naredi vodo odbojne.

ČISTILA SO TRENUTNO RAZPRODANA.

Gaf Trgovina    Tel: 01 729 50 20            [email protected] 

Specifikacije

Vsi proizvodi za vzdrževanje in nego, proizvajalca GOLDEN CARE PRODUCTS so narejeni na vodni osnovi. Ne vsebujejo nevarnih snovi in ne povzročajo škodljivih hlapov v primerjavi s tradicionalnimi olji ali utrjevalci za nego lesa. Proizvodi proizvajalca GOLDEN CARE PRODUCTS so hitro in naravno razgradljivi brez posledic za okolje. Proizvodi ne dražijo kože in so varni za ljudi. Zaradi edinstvenih, okolju prijaznih in visokokakovostnih izdelkov ˝EcoSafe˝, je proizvajalec GOLDEN CARE PRODUCTS postal v svetu vodilni proizvajalec izdelkov za nego vrtnega pohištva

Embalaža: 0,75 + priložena goba za čiščenje

VARNOSTNI LIST – GOLDEN CARE FABRIC CLEANER .pdf