Servirni Voziček Tea

Servirni voziček Tea Trolley je narejen iz izbranega tikovega lesa. V pomoč vam bo pri serviranju hrane, pijače ali jedilnega pribora. Servirni voziček lahko kupite posamezno ali v kombinaciji z ostalim tikovim vrtnim pohištvom.

Vrtno pohištvo iz tikovine je zelo priljubljeni, saj gre za obstojno vrsto lesa, ki dobro prenaša tako dež kot močno sonce. Zato je odločitev za nakup vrtnega pohištva iz tika dolgoročna naložba. Tikovo pohištvo na zraku pod vplivom UV-žarkov in kisika posivi, dobi platinasto bravo.

Zaradi velike gostote je tikovina izjemno obstojna in ima zelo dolgo življenjsko dobo brez uporabe kemičnih zaščitnih sredstev. Vzdrževanje lesenih površin je precej enostavno. Pomembno je, da je to vzdrževanje čim bolj redno in da se pri vzdrževanju uporabljajo kvalitetna sredstva za nego.

Dimenzije:
Širina: 61 cm
Višina: 83 cm
Dolžina: 83 cm

Specifikacije – Servirni voziček Tea Trolley

Vrsta lesa: Tik
Okovje in vijaki: Nerjaveče jeklo

SERVIRNI VOZIČKI SO NA ZALOGI.

 

Svetujemo Vam da v izven sezonskem času pospravite vrtno garnituro. Če shranjevanje vrtnega pohištva v zaprtih prostorih ni mogoče, se odločite za prekrivne zaščitne ponjave, ki bodo zaščitile vrtno pohištvo tudi v zimskih mesecih.

Pri zaščitnih ponjavah za vrtno pohištvo je pomembno, da se preveri stopnja UV zaščite, da so vodoodporne in da prepuščajo zrak, da ne pride do kondenzacije zraka. V Gaf trgovini za zaščito vrtnega pohištva priporočamo uporabo zaščitne ponjave Aero Cover, ki vsebujejo vse lastnosti za odlično zaščito vašega vrtnega pohištva pri shranjevanju. Aero Cover zaščitne ponjave so na voljo v več različnih dimenzijah.