raztegljiva vrtna miza iz tika

Raztegljiva miza ˝U˝-Table 210-300

Raztegljiva vrtna miza ˝U˝-table 210-3000 je izdelana iz izbranega tikovega lesa. Miza pravokotne oblike je kljub velikosti zaradi robustne konstrukcijske zasnove podnožja zelo stabilna. V osnovi je miza dolga 210 cm, ki jo enostavno po potrebi podaljšamo na 300 cm. Ob raztegnjeni mizi je udobnega prostora za 12 oseb. Mizo se lahko kupi posamezno ali v kombinaciji z različnimi vrtnimi stoli.

Dimenzije:

  • Širina: 100 cm
  • Višina: 76 cm
  • Dolžina: 210/300 cm

Specifikacije

MIZE SO NA ZALOGI

Svetujemo uporabo zaščitne ponjave: Aerocover  220x110cm

⇒ Cenik 2020 – Tikovo vrtno pohištvo.pdf

Gaf Trgovina   Tel : 01 729 50 20             E-mail: [email protected] 

Tikovina

Tikovina je edinstven les, ki vzdrži grobe spremembe klime, morske vode, sončne pripeke, vendar kljub temu ne poka, se ne cepi in ne zvija. Tikov les spada med tiste vzhodnoazijske vrste lesa, ki jih poznamo najdlje.

Raztegljiva Vrtna miza iz tikovega lesa  je zelo priljubljena, saj gre za obstojno vrsto lesa, ki dobro prenaša tako dež kot močno sonce. Zato je odločitev za nakup vrtnega pohištva iz tika dolgoročna naložba. Tikovo pohištvo na zraku pod vplivom UV-žarkov in kisika posivi, dobi platinasto bravo.

Vzdrževanje in nega Vrtnega pohištva

Vzdrževanje lesenih površin je precej enostavno. Pomembno je, da je to vzdrževanje čim bolj redno in da se pri vzdrževanju uporabljajo kvalitetna sredstva za nego.

Svetujemo Vam uporabo zaščitnih sredstev GOLDEN CARE, ki jih lahko kupite v naši trgovini. Vsi proizvodi za vzdrževanje in nego, proizvajalca GOLDEN CARE PRODUCTS so narejeni na vodni osnovi. Ne vsebujejo nevarnih snovi in ne povzročajo škodljivih hlapov v primerjavi s tradicionalnimi olji ali utrjevalci za nego lesa.

Zaščitne ponjave:

Če shranjevanje vrtnega pohištva v zaprtih prostorih ni mogoče, se odločite za prekrivne zaščitne ponjave, ki bo zaščitile vrtno pohištvo tudi v zimskih mesecih.

Pri zaščitnih ponjavah za vrtno pohištvo je pomembno, da se preveri stopnja UV zaščite, da so vodoodporne in da prepuščajo zrak, da ne pride do kondenzacije zraka. V Gaf trgovini za zaščito vrtnega pohištva priporočamo uporabo zaščitne ponjave Aero Cover, ki vsebujejo vse lastnosti za odlično zaščito vašega vrtnega pohištva pri shranjevanju. Aero Cover zaščitne ponjave so na voljo v več različnih dimenzijah.