Vrtna miza

Miza Aquariva 220: 1.287,00 € z DDV
CENA S POPUSTOM: 40%   772,20 € z DDV

Miza Aquariva 220

Lesena vrtna miza Aquariva je v celoti narejenega iz izbranega tikovega lesa v kombinaciji z HPL ploščami. Zaradi robustne konstrukcije je miza trdna in stabilna. Miza je na voljo posamično ali pa v kompletu kot garnitura – Aquariva 220.

Dimenzije:

  • Dolžina: 220 cm
  • Širina: 100 cm
  • Višina: 76 cm

Specifikacije:

 

MIZE SO NA ZALOGI.

Svetujemo uporabo zaščitne ponjave: Aerocover 220x110cm

Gaf Trgovina   Tel : 01 729 50 20         [email protected] 

Tikovina:

Tikovina je edinstven les, ki vzdrži grobe spremembe klime, morske vode, sončne pripeke, vendar kljub temu ne poka, se ne cepi in ne zvija. Tikov les spada med tiste vzhodnoazijske vrste lesa, ki jih poznamo najdlje.

Vrtne mize  iz tikovega lesa so zelo priljubljene, saj gre za obstojno vrsto lesa, ki dobro prenaša tako dež kot močno sonce. Zato je odločitev za nakup vrtnega pohištva iz tika dolgoročna naložba. Tikovo pohištvo na zraku pod vplivom UV-žarkov in kisika posivi, dobi platinasto bravo.

Vzdrževanje in nega:

Vzdrževanje lesenih površin je precej enostavno. Pomembno je, da je to vzdrževanje čim bolj redno in da se pri vzdrževanju uporabljajo kvalitetna sredstva za nego.

Svetujemo Vam uporabo zaščitnih sredstev GOLDEN CARE, ki jih lahko kupite v naši trgovini. Vsi proizvodi za vzdrževanje in nego, proizvajalca GOLDEN CARE PRODUCTS so narejeni na vodni osnovi. Ne vsebujejo nevarnih snovi in ne povzročajo škodljivih hlapov v primerjavi s tradicionalnimi olji ali utrjevalci za nego lesa.

HPL – kompakt plošča:

Kompakt plošča je plošča na bazi visolotlačnih laminat plošč (HPL – high pressure laminates), po standardu EN 438 namenjena notranji in zunanji uporabi. Odporna je na vremenske pogoje in izredno enostavna za čiščenje.

 

Zaščitne ponjave:

Če shranjevanje vrtnega pohištva v zaprtih prostorih ni mogoče, se odločite za prekrivne zaščitne ponjave, ki bo zaščitile vrtno pohištvo tudi v zimskih mesecih.