vrtna raztegljiva miza

Raztegljiva miza Sevilla 220/280×100: 1.566,00 € z DDV

Lesena raztegljiva miza Sevilla 220-280

Lesena raztegljiva miza Sevilla 220-280 je zelo trdna in stabilna. Raztegljiva miza  je v celoti narejenega iz izbranega tikovega lesa. Zaradi robustne konstrukcije je zelo trdna in stabilna. Mizo lahko podaljšate s sredinskim elementom in sicer iz prvotne dimenzije 220cm na 280cm. Tako lahko za raztegnjeno mizo sedi do 10 ljudi. Miza Sevilla 220-280 se lahko kupi posamezno ali v kombinaciji z različnimi vrtnimi stoli.

Dimenzije:

  • Dolžina: 220 cm / 280 cm
  • Širina: 100 cm
  • Višina: 76 cm

Specifikacije:

MIZE SO NA ZALOGI.

Priporočena zaščitna ponjava – Aerocover 220x110cm

Gaf Trgovina   Tel : 01 729 50 20          [email protected] 

Tikovina

Tikovina je edinstven les, ki vzdrži grobe spremembe klime, morske vode, sončne pripeke, vendar kljub temu ne poka, se ne cepi in ne zvija. Tikov les spada med tiste vzhodnoazijske vrste lesa, ki jih poznamo najdlje.

Vrtne mize iz tikovega lesa so zelo priljubljene, saj gre za obstojno vrsto lesa, ki dobro prenaša tako dež kot močno sonce. Zato je odločitev za nakup vrtnega pohištva iz tika dolgoročna naložba. Tikovo pohištvo na zraku pod vplivom UV-žarkov in kisika posivi, dobi platinasto bravo.

Vzdrževanje in nega Vrtnega pohištva

Vzdrževanje lesenih površin je precej enostavno. Pomembno je, da je to vzdrževanje čim bolj redno in da se pri vzdrževanju uporabljajo kvalitetna sredstva za nego.

Svetujemo Vam uporabo zaščitnih sredstev GOLDEN CARE, ki jih lahko kupite v naši trgovini. Vsi proizvodi za vzdrževanje in nego, proizvajalca GOLDEN CARE PRODUCTS so narejeni na vodni osnovi. Ne vsebujejo nevarnih snovi in ne povzročajo škodljivih hlapov v primerjavi s tradicionalnimi olji ali utrjevalci za nego lesa.

Zaščitne ponjave:

Če shranjevanje vrtnega pohištva v zaprtih prostorih ni mogoče, se odločite za prekrivne zaščitne ponjave, ki bo zaščitile vrtno pohištvo tudi v zimskih mesecih.

Pri zaščitnih ponjavah za vrtno pohištvo je pomembno, da se preveri stopnja UV zaščite, da so vodoodporne in da prepuščajo zrak, da ne pride do kondenzacije zraka. V Gaf trgovini za zaščito vrtnega pohištva priporočamo uporabo zaščitne ponjave Aero Cover, ki vsebujejo vse lastnosti za odlično zaščito vašega vrtnega pohištva pri shranjevanju. Aero Cover zaščitne ponjave so na voljo v več različnih dimenzijah.