Lesena garnitura Gala

Lesena garnitura Gala je narejena iz tikovine, namenjena ljubiteljem lesenega pohištva z elegantnim minimalističnim stilom. Garnitura Gala je na voljo samo kot komplet – 2x enosed + dvosed + klubska miza, nakup posameznih elementov ni možen.

Dimenzije:

 • Gala dvosed: (širina, globina, višina)
  180 cm, 73 cm,  58 cm / z blazino 72 cm, višina sedišča 23,5 cm / z blazino 35 cm
 • Gala enosed: (širina, globina, višina)
  75 cm, 73 cm, 58 cm / z blazino 72 cm, višina sedišča 23,5 cm / z blazino 35 cm
 • Gala klubska miza:
  dolžina 95 cm, širina 56 cm, višina 32 cm
 • Gala klubska miza Square Table:
  dolžina 56 cm, širina 56 cm, višina 35 cm

 

Specifikacije – Lesena garnitura Gala

Vrsta lesa: Tik
Okovje in vijaki: Nerjaveče jeklo

GARNITURE GALA SO NA ZALOGI.

Svetujemo uporabo zaščitnih ponjav Aerocover.

Gaf Trgovina   Tel : 01 729 50 20           [email protected] 

Blazine za garnituro Gala:

Vložek je narejen iz kvalitetne poliuretanske pene, prevleka blazine je narejena na zadrgo. Polnilo se lahko odstrani, prevleka pa se opere v pralnem stroju pri temperaturi vode do 30°C. Barvo tkanine lahko izbirate med več kot desetimi različnimi vzorci vrhunskih tkanin. Blazine se praviloma izdelajo po naročilu. Dobavni rok je do 14 dni.

Tikovina

Tikovina je edinstven les, ki vzdrži grobe spremembe klime, morske vode, sončne pripeke, vendar kljub temu ne poka, se ne cepi in ne zvija. Tikov les spada med tiste vzhodnoazijske vrste lesa, ki jih poznamo najdlje.

Vrtne garniture iz tikovega lesa so zelo priljubljene, saj gre za obstojno vrsto lesa, ki dobro prenaša tako dež kot močno sonce. Zato je odločitev za nakup vrtnega pohištva iz tika dolgoročna naložba. Tikovo pohištvo na zraku pod vplivom UV-žarkov in kisika posivi, dobi platinasto bravo.

Vzdrževanje in nega Vrtnega pohištva

Vzdrževanje lesenih površin je precej enostavno. Pomembno je, da je to vzdrževanje čim bolj redno in da se pri vzdrževanju uporabljajo kvalitetna sredstva za nego.

Svetujemo Vam uporabo zaščitnih sredstev GOLDEN CARE, ki jih lahko kupite v naši trgovini. Vsi proizvodi za vzdrževanje in nego, proizvajalca GOLDEN CARE PRODUCTS so narejeni na vodni osnovi. Ne vsebujejo nevarnih snovi in ne povzročajo škodljivih hlapov v primerjavi s tradicionalnimi olji ali utrjevalci za nego lesa.

Zaščitne ponjave:

Če shranjevanje vrtnega pohištva v zaprtih prostorih ni mogoče, se odločite za prekrivne zaščitne ponjave, ki bo zaščitile vrtno pohištvo tudi v zimskih mesecih.

Pri zaščitnih ponjavah za vrtno pohištvo je pomembno, da se preveri stopnja UV zaščite, da so vodoodporne in da prepuščajo zrak, da ne pride do kondenzacije zraka. V Gaf trgovini za zaščito vrtnega pohištva priporočamo uporabo zaščitne ponjave Aero Cover, ki vsebujejo vse lastnosti za odlično zaščito vašega vrtnega pohištva pri shranjevanju. Aero Cover zaščitne ponjave so na voljo v več različnih dimenzijah.