Klop Opus 160: 686,00 € z DDV
CENA S POPUSTOM: 15%  583,10 € z DDV

Klopi Opus 160

Klasične vrtne klopi Opus 160 so v celoti izdelane iz izbranega tikovega lesa. Dolžina klopi je 160 cm. Tikova klop je klasične oblike z nasloni za roke. Je primerna za zunanji ambient: terase, parke, ipd. Klop se lahko uporablja posamezno ali pa v kombinaciji z ostalimi kolekcijami tikovega vrtnega pohištva.

Dimenzije:

  • Višina: 87 cm
  • Globina: 61 cm
  • Višina sedeža: 45 cm
  • Dolžina: 160

Specifikacije:

KLOPI SO NA ZALOGI.

Svetujemo uporabo zaščitnih ponjav Aerocover.

Gaf Trgovina   Tel : 01 729 50 20            [email protected] 

Tikovina

Tikovina je edinstven les, ki vzdrži grobe spremembe klime, morske vode, sončne pripeke, vendar kljub temu ne poka, se ne cepi in ne zvija. Tikov les spada med tiste vzhodnoazijske vrste lesa, ki jih poznamo najdlje.

Klasične vrtne klopi iz tika so zelo priljubljene, saj gre za obstojno vrsto lesa, ki dobro prenaša tako dež kot močno sonce. Zato je odločitev za nakup vrtnega pohištva iz tika dolgoročna naložba. Tikovo pohištvo na zraku pod vplivom UV-žarkov in kisika posivi, dobi platinasto bravo.

Vzdrževanje in nega Vrtnega pohištva

Vzdrževanje lesenih površin je precej enostavno. Pomembno je, da je to vzdrževanje čim bolj redno in da se pri vzdrževanju uporabljajo kvalitetna sredstva za nego.

Svetujemo Vam uporabo zaščitnih sredstev GOLDEN CARE, ki jih lahko kupite v naši trgovini. Vsi proizvodi za vzdrževanje in nego, proizvajalca GOLDEN CARE PRODUCTS so narejeni na vodni osnovi. Ne vsebujejo nevarnih snovi in ne povzročajo škodljivih hlapov v primerjavi s tradicionalnimi olji ali utrjevalci za nego lesa.

Blazine

Za vrtne klopi nudimo po meri izdelane blazine. Vložek je narejen iz kvalitetne poliuretanske pene, prevleka blazine je narejena na zadrgo. Polnilo se lahko odstrani, prevleka pa se opere v pralnem stroju pri temperaturi vode do 30°C. Barvo tkanine lahko izbirate med več kot petnajstimi različnimi vzorci vrhunskih tkanin. Dobavni rok je do 14 dni.

Zaščitne ponjave

Če shranjevanje vrtnega pohištva v zaprtih prostorih ni mogoče, se odločite za prekrivne zaščitne ponjave, ki bo zaščitile vrtno pohištvo tudi v zimskih mesecih.

Pri zaščitnih ponjavah za vrtno pohištvo je pomembno, da se preveri stopnja UV zaščite, da so vodoodporne in da prepuščajo zrak, da ne pride do kondenzacije zraka. V Gaf trgovini za zaščito vrtnega pohištva priporočamo uporabo zaščitne ponjave Aero Cover, ki vsebujejo vse lastnosti za odlično zaščito vašega vrtnega pohištva pri shranjevanju. Aero Cover zaščitne ponjave so na voljo v več različnih dimenzijah.