Garnitura Ripper

Kovinska vrtna garnitura Ripper. Aluminijasto ogrodje v antracit sivi barvi v kombinaciji z lesom robinije, ki je površinsko zaščiten – naoljen.Vse artikle iz programa Ripper je mogoče kupiti posamezno.

Dimenzije:

– Naložljiv stol z nasloni za roke Ripper: ( š ; g ; h ) 60x57xH83 cm
– Klop Ripper 146, brez naslonov za roke ( d ; g ; h ) 146x57xH83 cm
– Klop Ripper 180, brez naslonov za roke ( d ; g ; h ) 180x57xH83 cm
– Miza Ripper 90, dim. 90x90xH75 cm
– Miza Ripper 160, dim. 160x90xH75 cm
– Miza Ripper 200, dim. 200x100xH75 cm
– Ležalnik Ripper, dim. 230x64xH33 cm

Specifikacije

Ogrodje iz aluminija v kombinaciji z lesom robinije.

ARTIKLI SO RAZPRODANI.

Gaf Trgovina    Tel: 01 729 50 20            [email protected] 

Robinija – akacija:

Les navadne robinije je trd in trpežen, je pa to tudi ena najbolj medonosnih drevesnih vrst in tudi cenjeno okrasno drevo. Ker dobro prenaša onesnažen zrak, jo pogosto sadijo v mestih. Zaradi kakovostnega lesa robinijo marsikje umetno zasajajo. Zaradi velike trpežnosti les tega drevesa na veliko uporabljajo v kolarstvu, kot gradbeni les, za železniške pragove, zaradi obstojnosti pa tudi za izdelavo vrtnega pohištva.

Vzdrževanje in nega Vrtnega pohištva:

Lesene površine:

Vzdrževanje lesenih površin je precej enostavno. Pomembno je, da je to vzdrževanje čim bolj redno in da se pri vzdrževanju uporabljajo kvalitetna sredstva za nego.

Svetujemo Vam uporabo zaščitnih sredstev GOLDEN CARE, ki jih lahko kupite v naši trgovini. Vsi proizvodi za vzdrževanje in nego, proizvajalca GOLDEN CARE PRODUCTS so narejeni na vodni osnovi. Ne vsebujejo nevarnih snovi in ne povzročajo škodljivih hlapov v primerjavi s tradicionalnimi olji ali utrjevalci za nego lesa.

Kovinske površine:

Površine kovinskega vrtnega pohištva lahko  zaradi  zunanjih  vplivov  ostanejo  brez  leska  oziroma  se  zmanjša  barvna  obstojnost njihovih  površin. Obvezno je čiščenje  vseh kovinskih površin vsaj  enkrat  letno.  V  primeru velike  onesnaženosti  zraka tudi večkrat. Površine čistimo s hladno vodo z dodanimi blagimi čistilnimi sredstvi. Uporabljamo čiste, mehke krpe  ali  gobice.  Uporaba čistil,  ki  vsebujejo  agresivne  snovi,  kot  so  alkohol  ali amonijev  klorid in podobno ni dovoljena.

Zaščitne ponjave:

Če shranjevanje vrtnega pohištva v zaprtih prostorih ni mogoče, se odločite za prekrivne zaščitne ponjave, ki bo zaščitile vrtno pohištvo tudi v zimskih mesecih.

Pri zaščitnih ponjavah za vrtno pohištvo je pomembno, da se preveri stopnja UV zaščite, da so vodoodporne in da prepuščajo zrak, da ne pride do kondenzacije zraka. V Gaf trgovini za zaščito vrtnega pohištva priporočamo uporabo zaščitne ponjave Aero Cover, ki vsebujejo vse lastnosti za odlično zaščito vašega vrtnega pohištva pri shranjevanju. Aero Cover zaščitne ponjave so na voljo v več različnih dimenzijah.