pletena vrtna garniutra

Garnitura Diem (sestav na sliki): 1.034,00 € z DDV
CENA S POPUSTOM: 35%   669,90 € z DDV

Pletena vrtna garnitura Diem

Pletena vrtna garnitura Diem je elegantno zasnovana posebna tehnika pletenja doda garnituri naraven izgled – imitacija vrvi. Ogrodje posameznih elementov garniture je iz jekla – prašno barvanega v črni barvi, pleteno z umetnim ratanom peščene barve. Garnituro sestavljajo: dvosed, dva enoseda in klubska mizica. Blazine bež barvi so sestavni del garniture.

Dimenzije:

  • Klubska miza: Premer 70 cm H33,5 cm
  • Enosed Diem:  66 x 64 xH74,5 cm 
  • Dvosed Diem: 133 x 64 x H74,5 cm

Specifikacije

Ogrodje garniture: Jeklo – prašno barvano
Pletenje: umetni ratan – peščene barve

GARNITURE DIEM SO RAZPRODANE.

Garnitura Diem (sestav na sliki): 1.034,00 € z DDV
CENA S POPUSTOM: 35%   669,90 € z DDV

Ponujeni popust velja za primer plačila gotovina ali nakazilo na TRR.

Svetujemo uporabo zaščitnih ponjav Aerocover.

Gaf Trgovina   Tel : 01 729 50 20             E-mail: [email protected] 

Čiščenje in vzdrževanje

Redno čiščenje  in  negovanje vrtnega pohištva  je  pogoj  za  zagotavljanje  brezhibnega  izgleda in  uporabe  izdelka. Vrtno pohištvo je izpostavljeno različnim vremenskim vplivom lahko pa je izpostavljeno tudi značilnostim posameznega okolja,  prahu v zraku, industrijskim  plinom,  dimu… V  kombinaciji  z  dežjem,  slano vodo ali  roso  lahko  nastanejo  vidne spremembe  na  površinah, kar lahko okrni izgled vrtnega pohištva. V izogib temu priporočamo redno čiščenje in vzdrževanje vseh površin.

Kovinske površine:

Površine kovinskega vrtnega pohištva lahko  zaradi  zunanjih  vplivov  ostanejo  brez  leska  oziroma  se  zmanjša  barvna  obstojnost njihovih  površin. Obvezno je čiščenje  vseh kovinskih površin vsaj  enkrat  letno.  V  primeru velike  onesnaženosti  zraka tudi večkrat. Površine čistimo s hladno vodo z dodanimi blagimi čistilnimi sredstvi. Uporabljamo čiste, mehke krpe  ali  gobice.  Uporaba čistil,  ki  vsebujejo  agresivne  snovi,  kot  so  alkohol  ali amonijev  klorid in podobno ni dovoljena.

Umetni ratan:

Pleteno pohištvo je namenjeno tudi za zunanjo in notranjo uporabo. Razen čiščenja ne zahteva posebnega vzdrževanja. Pri čiščenju je potrebno paziti, da se ne uporabljajo čistila, ki bi lahko topila oziroma poškodovala strukturo pletila ali drugih površin. Prav tako je potrebno paziti, da se  pohištvo ne poškoduje z ostrimi predmeti.

 

Zaščitne ponjave:

Če shranjevanje vrtnega pohištva v zaprtih prostorih ni mogoče, se odločite za prekrivne zaščitne ponjave, ki bo zaščitile vrtno pohištvo tudi v zimskih mesecih.

Pri zaščitnih ponjavah za vrtno pohištvo je pomembno, da se preveri stopnja UV zaščite, da so vodoodporne in da prepuščajo zrak, da ne pride do kondenzacije zraka. V Gaf trgovini za zaščito vrtnega pohištva priporočamo uporabo zaščitne ponjave Aero Cover, ki vsebujejo vse lastnosti za odlično zaščito vašega vrtnega pohištva pri shranjevanju. Aero Cover zaščitne ponjave so na voljo v več različnih dimenzijah.