Kovinska vrtna miza

Aluminijasta vrtna miza Layton 160: 518,00€ z DDV

Miza Layton 160

Aluminijasta vrtna miza Layton 160 je estetsko oblikovana in jo odlikuje močno podnožje. Aluminijasto ogrodje je v antracit barvi. Plošča mize je narejena iz kaljene Steklo-keramične plošče, ki je vremensko odporna. Miza je na voljo posamično ali v kompletu kot garnitura.

Dimenzije:

  • Dolžina 160cm
  • Širina   90cm
  • Višina   75cm

Specifikacije:

 

MIZE SO NA ZALOGI.

Svetujemo uporabo zaščitne ponjave Aerocover 160x100xH70cm.

Gaf Trgovina   Tel : 01 729 50 20         [email protected] 

Čiščenje in vzdrževanje:

Redno čiščenje  in  negovanje vrtnega pohištva  je  pogoj  za  zagotavljanje  brezhibnega  izgleda in  uporabe  izdelka. Vrtno pohištvo je izpostavljeno različnim vremenskim vplivom lahko pa je izpostavljeno tudi značilnostim posameznega okolja,  prahu v zraku, industrijskim  plinom,  dimu… V  kombinaciji  z  dežjem,  slano vodo ali  roso  lahko  nastanejo  vidne spremembe  na  površinah, kar lahko okrni izgled vrtnega pohištva. V izogib temu priporočamo redno čiščenje in vzdrževanje vseh površin.

Steklo – keramična plošča:

Steklo keramična plošča je plošča izdelana iz kaljenega stekla prevlečenega s keramiko, namenjena notranji in zunanji uporabi. Odporna je na vremenske pogoje in izredno enostavna za čiščenje.

Kovinske površine:

Površine kovinskega vrtnega pohištva lahko  zaradi  zunanjih  vplivov  ostanejo  brez  leska  oziroma  se  zmanjša  barvna  obstojnost njihovih  površin. Obvezno je čiščenje  vseh kovinskih površin vsaj  enkrat  letno.  V  primeru velike  onesnaženosti  zraka tudi večkrat. Površine čistimo s hladno vodo z dodanimi blagimi čistilnimi sredstvi. Uporabljamo čiste, mehke krpe  ali  gobice.  Uporaba čistil,  ki  vsebujejo  agresivne  snovi,  kot  so  alkohol  ali amonijev  klorid in podobno ni dovoljena.

Zaščitne ponjave:

Če shranjevanje vrtnega pohištva v zaprtih prostorih ni mogoče, se odločite za prekrivne zaščitne ponjave, ki bo zaščitile vrtno pohištvo tudi v zimskih mesecih.

Pri zaščitnih ponjavah za vrtno pohištvo je pomembno, da se preveri stopnja UV zaščite, da so vodoodporne in da prepuščajo zrak, da ne pride do kondenzacije zraka. V Gaf trgovini za zaščito vrtnega pohištva priporočamo uporabo zaščitne ponjave Aero Cover, ki vsebujejo vse lastnosti za odlično zaščito vašega vrtnega pohištva pri shranjevanju. Aero Cover zaščitne ponjave so na voljo v več različnih dimenzijah.