Zunanja vrtna garnitura

Garnitura Magic Box – CF (sestav na sliki): 3.644,00 € z DDV
CENA S POPUSTOM: 15% 3.097,40 € z DDV

Garnitura Magic Box

Kotna vrtna garnitura Magic Box je elegantno oblikovana. Ogrodje je narejeno iz aluminija, prašno barvanega  v antracit sivi barvi. V garnituri so vključene udobne blazine s tkanino temno sive barve in polnilom Quick Dry Foam – hitro sušeča pena. Naslonjala garniture so nastavljiva – 5 pozicij. Garnituro lahko uporabljate kot kavč, ležalnik ali jedilno garnituro. Pripadajoča miza ima nastavljivo višino 40 cm – 70 cm. Garnitura je na voljo kot komplet.

Dimenzije:

  • Kotna garnitura: d. 297  ; š. 197 ; v. 72cm
  • Posamezni element – dvosed: d.197  ; š. 100 ; v. 43cm
  • Klubska miza: d. 122 ; š. 60 ; v. 40-70cm

 

Specifikacije:

 

GARNITURE SO NA ZALOGI.

Ponujeni popust velja za primer plačila gotovina ali nakazilo na TRR.

Svetujemo uporabo zaščitnih ponjav Aerocover.

Gaf Trgovina   Tel : 01 729 50 20         [email protected] 

Blazine za garnituro Magic Box:

Vložek je narejen iz kvalitetne Quick dry foam – pene (hitro sušeče polnilo) prevleka je izdelana iz textilena oba materiala sta primerna za zunanjo uporabo na prostem.

Čiščenje in vzdrževanje:

Redno čiščenje  in  negovanje vrtnega pohištva  je  pogoj  za  zagotavljanje  brezhibnega  izgleda in  uporabe  izdelka. Vrtno pohištvo je izpostavljeno različnim vremenskim vplivom lahko pa je izpostavljeno tudi značilnostim posameznega okolja,  prahu v zraku, industrijskim  plinom,  dimu… V  kombinaciji  z  dežjem,  slano vodo ali  roso  lahko  nastanejo  vidne spremembe  na  površinah, kar lahko okrni izgled vrtnega pohištva. V izogib temu priporočamo redno čiščenje in vzdrževanje vseh površin.

Kovinske površine:

Površine kovinskega vrtnega pohištva lahko  zaradi  zunanjih  vplivov  ostanejo  brez  leska  oziroma  se  zmanjša  barvna  obstojnost njihovih  površin. Obvezno je čiščenje  vseh kovinskih površin vsaj  enkrat  letno.  V  primeru velike  onesnaženosti  zraka tudi večkrat. Površine čistimo s hladno vodo z dodanimi blagimi čistilnimi sredstvi. Uporabljamo čiste, mehke krpe  ali  gobice.  Uporaba čistil,  ki  vsebujejo  agresivne  snovi,  kot  so  alkohol  ali amonijev  klorid in podobno ni dovoljena.

Textilen:

Textilen je zelo trpežen mrežast material narejen iz gumiranih polyesterskih vlaken.  Čistimo ga z vodo, v katero lahko dodamo blaga ne agresivna čistilna sredstva, ki jih uporabljamo v gospodinjstvu. Za čiščenje uporabljamo čiste, mehke krpe,  gobice in mehke krtačke. Trajno je potrebno paziti, da textilen ne pride v stik z ostrimi predmeti ali ogorki, ki bi površino lahko prerezali ali poškodovali.

Zaščitne ponjave:

Če shranjevanje vrtnega pohištva v zaprtih prostorih ni mogoče, se odločite za prekrivne zaščitne ponjave, ki bo zaščitile vrtno pohištvo tudi v zimskih mesecih.

Pri zaščitnih ponjavah za vrtno pohištvo je pomembno, da se preveri stopnja UV zaščite, da so vodoodporne in da prepuščajo zrak, da ne pride do kondenzacije zraka. V Gaf trgovini za zaščito vrtnega pohištva priporočamo uporabo zaščitne ponjave Aero Cover, ki vsebujejo vse lastnosti za odlično zaščito vašega vrtnega pohištva pri shranjevanju. Aero Cover zaščitne ponjave so na voljo v več različnih dimenzijah.