Kovinska vrtna garnitura

Garnitura Layton 240

Vrtna garnitura Layton je estetsko oblikovana in jo odlikuje močno podnožje. Aluminijasto ogrodje je v antracit barvi. Plošča mize je narejena iz kaljene Steklo-keramične plošče 6mm, ki je vremensko odporna. Pripadajoči stoli so udobni in lahki v kombinaciji aluminija in textilena. Nalagajo se drug v drugega. Aluminijasto vrtno pohištvo je zelo trpežno in ne zahteva posebnega vzdrževanja in je odporno tudi proti rji.

Dimenzije:

  • Miza Layton 240: dolžina 240cm, višina 74cm, širina 100cm
  • Stol Orladno: – višina 91cm, globina 57cm, širina 60cm

Specifikacije:

  • Ogrodje: Prašno barvan Aluminij
  • Vijaki in okovje: Nerjaveče jeklo
  • Mizna plošča: Steklo-keramična plošča – 6mm

 

GARNIUTRE SO RAZPRODANE.

Svetujemo uporabo zaščitnih ponjav Aerocover.

Gaf Trgovina   Tel : 01 729 50 20            [email protected] 

Čiščenje in vzdrževanje:

Redno čiščenje  in  negovanje vrtnega pohištva  je  pogoj  za  zagotavljanje  brezhibnega  izgleda in  uporabe  izdelka. Vrtno pohištvo je izpostavljeno različnim vremenskim vplivom lahko pa je izpostavljeno tudi značilnostim posameznega okolja,  prahu v zraku, industrijskim  plinom,  dimu… V  kombinaciji  z  dežjem,  slano vodo ali  roso  lahko  nastanejo  vidne spremembe  na  površinah, kar lahko okrni izgled vrtnega pohištva. V izogib temu priporočamo redno čiščenje in vzdrževanje vseh površin.

Kovinske površine:

Površine kovinskega vrtnega pohištva lahko  zaradi  zunanjih  vplivov  ostanejo  brez  leska  oziroma  se  zmanjša  barvna  obstojnost njihovih  površin. Obvezno je čiščenje  vseh kovinskih površin vsaj  enkrat  letno.  V  primeru velike  onesnaženosti  zraka tudi večkrat. Površine čistimo s hladno vodo z dodanimi blagimi čistilnimi sredstvi. Uporabljamo čiste, mehke krpe  ali  gobice.  Uporaba čistil,  ki  vsebujejo  agresivne  snovi,  kot  so  alkohol  ali amonijev  klorid in podobno ni dovoljena.

Steklo – keramična plošča:

Steklo keramična plošča je plošča izdelana iz 6mm kaljenega stekla prevlečenega s keramiko, namenjena notranji in zunanji uporabi. Odporna je na vremenske pogoje in izredno enostavna za čiščenje.

Zaščitne ponjave:

Če shranjevanje vrtnega pohištva v zaprtih prostorih ni mogoče, se odločite za prekrivne zaščitne ponjave, ki bo zaščitile vrtno pohištvo tudi v zimskih mesecih.

Pri zaščitnih ponjavah za vrtno pohištvo je pomembno, da se preveri stopnja UV zaščite, da so vodoodporne in da prepuščajo zrak, da ne pride do kondenzacije zraka. V Gaf trgovini za zaščito vrtnega pohištva priporočamo uporabo zaščitne ponjave Aero Cover, ki vsebujejo vse lastnosti za odlično zaščito vašega vrtnega pohištva pri shranjevanju. Aero Cover zaščitne ponjave so na voljo v več različnih dimenzijah.