Zunanja sedežna garnitura

Garnitura Havana – modular

Garnitura Havana – ogrodje posameznih kosov je iz aluminija v antracit sivi barvi v kombinaciji z lesom robinije s pripadajočimi blazinami.Modularni sistem pri garnituri Havana omogoča sestavljanje garniture po želji kupca. Vsi elementi se prodajajo posamezno.

Dimenzije:

Havana enosed brez naslonov za roke, dim. 70 x 84 x H64 cm
Havana dvosed – levi, dim. 144 x 84 x H64 cm
Havana dvosed – desni, dim. 144 x 84 x H64 cm
Havana ležišče – ˝Chaise Lounge ˝, dim. 120 x 144 x 64 cm
Havana klubska miza – 120, dim. 120 x 70 x H42 cm

Specifikacije

Ogrodje iz aluminija v kombinaciji z lesom robinije.

⇒CENIK: Havana Modular –  2021

GARNITURE HAVANA SO NA ZALOGI.

Gaf Trgovina    Tel: 01 729 50 20            [email protected] 

Robinija – akacija:

Les navadne robinije je trd in trpežen, je pa to tudi ena najbolj medonosnih drevesnih vrst in tudi cenjeno okrasno drevo. Ker dobro prenaša onesnažen zrak, jo pogosto sadijo v mestih. Zaradi kakovostnega lesa robinijo marsikje umetno zasajajo. Zaradi velike trpežnosti les tega drevesa na veliko uporabljajo v kolarstvu, kot gradbeni les, za železniške pragove, zaradi obstojnosti pa tudi za izdelavo vrtnega pohištva.

Blazine:

Vložek je narejen iz kvalitetne poliuretanske pene, prevleka blazine je narejena na zadrgo. Polnilo se lahko odstrani, prevleka pa se opere v pralnem stroju pri temperaturi vode do 30°C. Barvo tkanine lahko izbirate med več kot desetimi različnimi vzorci vrhunskih tkanin. Blazine se praviloma izdelajo po naročilu. Dobavni rok je do 14 dni

 

Vzdrževanje in nega Vrtnega pohištva:

Lesene površine:

Vzdrževanje lesenih površin je precej enostavno. Pomembno je, da je to vzdrževanje čim bolj redno in da se pri vzdrževanju uporabljajo kvalitetna sredstva za nego.

Svetujemo Vam uporabo zaščitnih sredstev GOLDEN CARE, ki jih lahko kupite v naši trgovini. Vsi proizvodi za vzdrževanje in nego, proizvajalca GOLDEN CARE PRODUCTS so narejeni na vodni osnovi. Ne vsebujejo nevarnih snovi in ne povzročajo škodljivih hlapov v primerjavi s tradicionalnimi olji ali utrjevalci za nego lesa.

Kovinske površine:

Površine kovinskega vrtnega pohištva lahko  zaradi  zunanjih  vplivov  ostanejo  brez  leska  oziroma  se  zmanjša  barvna  obstojnost njihovih  površin. Obvezno je čiščenje  vseh kovinskih površin vsaj  enkrat  letno.  V  primeru velike  onesnaženosti  zraka tudi večkrat. Površine čistimo s hladno vodo z dodanimi blagimi čistilnimi sredstvi. Uporabljamo čiste, mehke krpe  ali  gobice.  Uporaba čistil,  ki  vsebujejo  agresivne  snovi,  kot  so  alkohol  ali amonijev  klorid in podobno ni dovoljena.

 

Zaščitne ponjave:

Če shranjevanje vrtnega pohištva v zaprtih prostorih ni mogoče, se odločite za prekrivne zaščitne ponjave, ki bo zaščitile vrtno pohištvo tudi v zimskih mesecih.

Pri zaščitnih ponjavah za vrtno pohištvo je pomembno, da se preveri stopnja UV zaščite, da so vodoodporne in da prepuščajo zrak, da ne pride do kondenzacije zraka. V Gaf trgovini za zaščito vrtnega pohištva priporočamo uporabo zaščitne ponjave Aero Cover, ki vsebujejo vse lastnosti za odlično zaščito vašega vrtnega pohištva pri shranjevanju. Aero Cover zaščitne ponjave so na voljo v več različnih dimenzijah.